Video Hot Scandal Mesti Tonton


Salam semua, hari ini kozumi nak kongsikan kepada korang sebuah video Hot Scandal yang kozumi jumpa di dalam YouTube. Jadi pendekkan cerita jom layan sampai habis, kemudian jangan lupa tinggalkan komen di bawah ya

Ranking: 5

Comments:35

16 May, 2013 23:06

macam sial! publisiti kampung.com gimik celaka jahanamlah karier ko! kalau macam nielah hasil kerja idea bodoh mmg menambahkan lagi kebencian pada yang 1st time klik!!! meneyesal n menghabiskan gb wifi aje..

Anonymous
17 May, 2013 04:03

btoi btoi...aku setuju!

17 May, 2013 11:05

penuh dengan mesej yang baik. aku suka video ni :)

17 May, 2013 12:00

video nie mmg hot....hot giler...hot hot hot...boleh masuk melodi tv3....

17 May, 2013 12:27

hahaha tajuk entri mau power so kowang yg suka gosip dah terkena hahahaha i loike weeek
http://long-cham.blogspot.com/2013/05/memburung-pepagi2-buta.html

17 May, 2013 19:39

@kriss war:lebih baik habis gb tu dari banyak dosa kan.. video hot, video panas nak tengok

17 May, 2013 19:40

video yang ada maksud nya... best

18 May, 2013 00:02

betul 3x

Anonymous
18 May, 2013 05:13

PENIPUUU..!! SIAP GUNA GAMBAR WANITA MUSLIMAH BERTUDUNG LAGI.. so stupid kemaruk..!!

18 May, 2013 12:41

@Anonymous:anon pon stupid...

Anonymous
18 May, 2013 14:25

@Anonymous:

anony u very stupid !!!!

18 May, 2013 14:26

nie mesti Anonymous tak pakai tudung kan kan kan

18 May, 2013 22:57

@Anonymous:kalau berani tampilkan diri.ape guna cakap orang stupid sedangkan guna anon..

18 May, 2013 22:58

@mohdazahar:confirm punya..
belum nampak balasan Allah agak nya... kalau dia nampak syurga tu macam mane, mesti tak jadi anon

19 May, 2013 02:39

haha...betul 3x

20 May, 2013 10:16

Keren Sob. Blog Walking Sob Ti Tunggu Kunjungan Baliknya www.korangratis.web.id :) Salam Damai

23 May, 2013 00:05

@kriss war:
nampak sangat haha

23 May, 2013 08:38

@kriss war:Janagn marah, di sini ruangan kongsi benda2 baik sahaja...anda salah port kot :P

23 May, 2013 08:38

@Datin Tyka:Betul tu DT...x ingat dosa Langsung bebudak sekarang nikan...

23 May, 2013 08:39

@Khairul Zamri:Haha...sabar je lahkan^^

23 May, 2013 08:39

@Anonymous:Main setuju jek En Anony yerk?hihii

23 May, 2013 08:40

@boni kacak:Nanti buatlah 1 video mcm ni ya boni^^..Pelakon utama masukkan aku hahahaha...

23 May, 2013 08:40

@mohdazahar:Kui2....Hote dari luar, Terbaik dari isiannya... :D

23 May, 2013 08:41

@Kucing Hitam:Sekadar perkongsian, benda yang baik haruslah dikongsikan kan kan...^^

23 May, 2013 08:41

@Datin Tyka:Memang terbaikkan DT.. :)

23 May, 2013 08:41

@Anonymous:hihihi..ni backup sapa ni??:P

25 May, 2013 00:01

ANON DAH SENYAP......HAHA

25 May, 2013 02:12

@mohdazahar:memang patut senyap.. tak berani je dorang ni

25 May, 2013 02:13

@Budak Nakal:entah koz.. haha confuse sape yang komen

25 May, 2013 02:14

@Budak Nakal:anon frust lepas tak dapat apa yang nak tengok ..hahah

25 May, 2013 15:51

SAH !! video ini mmg HOT !!!!

09 August, 2013 08:58

Ikut nimbrung aja Bang...masalah isi video yah no 2 yg penting tali silatutahmi
salam sukses Bang...mampir ya Bang
http://karristaent.blogspot.com/2013/08/cara-membuat-permalink-2-dengan-icon.html

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net