Contest Review Blog Paling Popular



Salam semua, seperti sedia maklum baru-baru ini blog Jejaka Paling Nakal telah terpilih untuk direview di dalam blog Denaihati.com dan kemudian telah terpilih dan juga Memenangi tempat pertama dalam "Review Terbaik Blog Denaihati".Alhamdulillah...

Terkini Blog Jejaka Paling Nakal sekali lagi telah terpilih untuk berentap di dalam Contest yang dianjurkan oleh Denaihati iaitu Contest Review Blog Paling Popular. Di dalam contest kali ini kozumi memerlukan undian dan komen dari korang bagi melayakkan Blog Jejaka Paling Nakal memenangi Contest pada kali ini.

Jadi di sini kozumi ingin minta bantuan korang untuk mengundi dan meninggalkan komen anda di artikel ini 
--> Blog Jejaka Paling Nakal <-- dan komen anda mestilah lebih dari 5 Patah Perkataan.

Retweet


Kemudian Klik ReTweet dan G+ seperti gambar diatas dan kalau boleh promot pada rakan-rakan anda juga. Bantuan korang amat kozumi hargai....
Ranking: 5

Comments:50

30 April, 2013 23:56

semoga berjaya koz..
perghhh mesti dapat menang lagi ni...

01 May, 2013 00:49

wah ...bestnya....

01 May, 2013 02:53

hurmmm.......

01 May, 2013 03:24

semoga berjaya bro. :)

01 May, 2013 08:51

da menang tu,jgn lpe aku..
ong gedek gedek

01 May, 2013 09:02

Tahniah saudara KozumirO.

Moga berjaya dalam kontes, saya akan komen dan buat apa yang patut disana ya. ;)

01 May, 2013 10:23

@Khairul Asrol: jom G+ untuk koz

01 May, 2013 10:24

@Katak Comel: suro belanja karok ngn bowling

01 May, 2013 10:25

@Asyrof Asri: semoga doa dari sahabat Mesir dimakbulkan.. he he

01 May, 2013 10:25

@manis jelita sentiasa: jgn hurmm hurmm.. moh kita undi

01 May, 2013 12:02

seronok dapat review blog dari blog yang ternama..

01 May, 2013 14:41

@hanafi abdullah:
itu la, teringin juga saya untuk dapatkan promote dr blog ternama tu.. rezeki koz sungguh

01 May, 2013 15:27

selamat berkempen dan berentap. good luck bro.

01 May, 2013 15:59

Gua sokong lu bro.... GOOD LUCK yea

01 May, 2013 19:45

thanks infonya

01 May, 2013 20:49

cepat koz lawan.. MB lead sekarang ni kala tak silap

01 May, 2013 23:35

tak habis lg?

02 May, 2013 00:42

Semoga berjaya nanti. Walaupun persaingan hebat, namun bukan mustahil nak menang. Good luck...

02 May, 2013 09:30

dah retweet dan G+ ^_^

02 May, 2013 11:44

waaahhhh.. bro memang ganazzz!!! hehehhehe

02 May, 2013 11:51

tahniah bro.. memang bro layak menang

03 May, 2013 01:14

@Datin Tyka:Alhamdullillah insyallah DT^^

03 May, 2013 01:15

@mohdazahar:Itulah bro, tak sangka tersenai lagi^^

03 May, 2013 01:15

@manis jelita sentiasa: Kenapa kak?

03 May, 2013 01:15

@Datin Tyka:Betul kata DT tu, jom kak mengundi hihihi

03 May, 2013 01:15

@Khairul Asrol:Terima Kasih Bro..

03 May, 2013 01:16

@Datin Tyka:Perbanyakkan lagi G+..hihi

03 May, 2013 01:16

@Katak Comel:Aku x lupa hang, hang tu la pi duk jauh2 sapa suruh haha

03 May, 2013 01:17

@Datin Tyka:Malas nk belanjek dia DT..nyayi pun ong gedek gedek hahaha

03 May, 2013 01:17

@Asyrof Asri:Terima kasib bro, sokongan anda amatlah kozumi hargai.

03 May, 2013 01:18

@Datin Tyka:Amin...Amin...mudahan

03 May, 2013 01:18

@hanafi abdullah:Yup betul tu...rasa tak percaya je kan^^

03 May, 2013 01:19

@Datin Tyka:Takpe, next time pasti blog DT akan direview jua^^Insyallah

03 May, 2013 01:19

@Denaihati:Sejuta terima kasih bro Denaihati..

03 May, 2013 01:20

@hazman aka species1980:Terimas atas sokongan anda bro..Amat kozumi hargai...

03 May, 2013 01:20

@Datin Tyka:Alhamdulillah contest dah tamat dah DT^^

03 May, 2013 01:21

@mohdazahar:Baru sahaja tamat^^

03 May, 2013 01:21

@kamil salleh:Terima kasih bro..

03 May, 2013 01:21

@mohdazahar:Wah, terimas^^

03 May, 2013 01:22

@s:Bukan Ganazz...tapi Nakal hihii

03 May, 2013 01:22

@ishak:Terima kasih bro^^ Alhamdulillah

03 May, 2013 20:18

good luck bro ..:) bro tempat kedua kan ? hehe

04 May, 2013 18:20

ah tempat kedua? tempat pertama la...eh betul ke tak Koz?

06 May, 2013 12:28

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

10 May, 2013 02:29

salam..blog teman juga yg sedang2 sahaja hee..

05 June, 2013 18:06

semoga berjaya mendapat apa yang dicita-citakan..

30 June, 2013 18:12

@Budak Nakal:maknanya hujan ribut la kan lepas korang karok.. ahhaha

30 June, 2013 18:12

@Budak Nakal:ok menunggu perjanjian ini... heeee

30 June, 2013 18:13

@suri: sama la kita blog kita biasa biasa sahaja

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net