Tag...(Budak NAkal Dapat Tag Dari Lensa Buruk)



Ahak..camat pagi all..Sebelum koz post tutorial berikutnya(dah 3 hari tak bagi korang tutorial,cory sangat-sangat koz tak berapa sehat^^)...koz nak ucapkan ribuan terimas kepada cik Ti Anne Mohd Yassin atau nama panggilan cik Anne iaitu pemilik blog Lensa Buruk kerana tagkan pada koz...Kalau korang nak tau ,segala photo dari lensa buruknya semuanya cantik-cantik belaka...memang segala hasil tangkapan gambarnya memang PRO abis...ahak...ok ok...berbalik pada tag yang di beri, apa lagi...kena jawap la soalan-soalannya...

1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang ini ?
Nak Kena Siapkan Tutorial Untuk Korang^^...

2. Apakah nama samaran anda ?
kozumi_ro

3. Berikan tiga (3) orang yang anda sayang ?
Smua yang koz kenal termasuk rakan-rakan blog^^(lari topik)

4. Panggilan untuk si dia ?
Rahsia gak^^

5. Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa ?
Erk...Cukuplah Sekadar menyayangi koz^^,

6. Blog manakah yang anda suka lawati ?
Blog Nisa,Anne,Dahlia,Kak YanMie, AizBatuCampur dan Rakan-rakan blog yang lain(banyak sangat2)

7.Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda ?
>Dahlia
>Nisa
>Aiz
Tiga je kot^^,
Ranking: 5

Comments:2

28 June, 2010 11:19

Koz mmg layak dpt nice blogger award ni.. hikhikhik.. anne tak dpt chat kat shout mix sbb tak keluar2 lah shout mix tu.. shout mix blogger lain pun mcm tu.. kejap ok kejap tak.. heeee... koz, dah bekulut dah koz taip name anne tu.. hahaha

28 June, 2010 12:03

Ti Anne Mohd Yassin@ koz pun kekadang alami mslh mcm tu...biasanya koz akan delete smua cookies pada ruangan option baru lah kluar sb tu ^^

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net