Budak Nakal Nak Header Baru!!!

Sekarang Punya
click to zoom
Terkini(dalam proses)
click to zoom

Hai all..hihihi lari tokpik sikit..hahah koz ni memang tak boleh lah kalau tangan ini tak gatal nak ubah itu ubah ini...hihi...hari ini header blog budak nakal lak dah jadi mangsa kegatalan tangan koz...seperti yang di paparkan di atas koz sekarang tengah buat design baru untuk menggantikan header sedia ada...
takat ini baru je siap 50%...ahak banyak lagi design yang tak siap...kalau korang perasan dalam header terbaru itu koz buangkan karakter arnab itu dan tambah tiga karakter terbaru..."Mana dapat idea buat karakter itu?"ahak...karakter yang tiga orang itu sebenarnya karakter sticker koz dulu-dulu..."Karakter sticker?"hihi..dulu-dulu koz ni sebenarnya ada hobi buat sticker...sticker ini biasanya tuk isi masa lapang zaman koz belajar dulu...Tiap2 Petang Or Malam koz dan kawan-kawan koz akan buat "Sticker Attack"..kira duk tampal sana,duk tampal sini..hihi "Nakalnya Budak Nakal Ni!"... :P kikiki...jangan marah erk...
Ranking: 5

Comments:10

24 June, 2010 13:06

budak nakal:boleh x tolong wt header untuk aida?simple pun jadi la.. hmmm..

24 June, 2010 16:16

waaahhh koz mmg kreatiffff r.... chayoookk!!!!!

25 June, 2010 13:35

chanteekkkk r koz banner bru..." saya x comel, tapi nakal"....hehehe
eh koz,koz kn da jd follower sy kn..sy ade wat award.. heheh kalo x kberatan amik laaa...sy bagi..ade kat blog sy..^_^ tenkiu...

cantik giler header baruu... jealouss ler :d:

06 July, 2010 12:42

kreatif2...

30 November, 2010 20:22

salam...cane nk wat header yg blh ada pic kita ek???plz..need help...tq!:)

07 January, 2011 16:53

hye . budk nakal , ley xtlg bwt kn header tok ite ?

26 July, 2012 21:25

Nak tahu cara buat header yg ade gmbr tu..

26 July, 2012 22:57

@Amalinamaksud amalina, ada gambar amalina ke?

03 January, 2013 10:11

hye . budk nakal , ley xtlg bwt kn header tok ite ? 07 January, 2011 16:53 ---

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net