Tempahan Design Template D'Golden Apple


Salam semua, kali ini koz akan tunjukkan hasil kerja koz dari tempahan design template blog dari pemik blog D,Golden Apple yang telah memilih Pakej lengkap Template blog.

Blog ini berkenaan jualan kedai tudung online yang mempunyai pelbagai design dan warna sesuai untuk kaum hawa untuk memilih pilihan terbaik untuk dibeli.

Design yang di inginkan agak simple dan warna purple menjadi pilihan untuk koz mereka template yang di inginkan pemilik Blog ini, dan hasilnya seperti di bawah.



Jika korang berminat untuk melihat lebih detail tentang Bisnes blog ini korang bolehlah ke Fanpage @ Blognya.

Jika korang inginkan Service Tempahan Design korang bolehlah PM koz di SINI.
Ranking: 5

Comments:13

Blogger kental
13 April, 2013 21:38

Bro, aku nk tempah template pakej 5rat tu.aku dah pm hang kat fb...

WOOOOO.... tabik... nice..

14 April, 2013 14:42

ingatkan ada buah epal tadi.. heeee

14 April, 2013 18:29

@Datin Tyka:hhihii..nama je tu kak... :D

14 April, 2013 18:31

@Blogger kental:Okey PM anda sudah di balas...

16 April, 2013 12:10

wah smart... kerja yang sangat baik

19 April, 2013 10:44

@mancai:Mekasih bro mancai...^^

19 April, 2013 12:27

@Budak Nakal:

panggil ah kak? dia tu da we we (tuwe)

19 April, 2013 14:55

@Datin Tyka:koz msih muda mru umur 15 tahun :P

01 May, 2013 10:10

good job

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net