Email Misteri Diterima


Salam semua, apa kabar korang sihat?Alhamdulillah hari ini kozumi agak santai sikit sebab adik kesayangan kozumi telah pun keluar wad setelah 1 minggu ditahan atas masalah kesihatan.

Apa-apa pun sebentar tadi seperti biasa kozumi akan menyemak kemasukkan email yang kekadang tempahan design di buat melalui email oleh beberapa pelanggan kozumi. Alhamdulillah ada juga rezeki hari ini, tetapi agak terkejut jugak bila koz memperolehi satu email yang bertajuk "Jangan potolah enko.".

Pelik pulak bila di lihat pada tajuk email ini, kemudian kozumi pun klik untuk melihat isiannya. Agak terkejut juga bila membaca isian email ini. Teringin jugak mengenali siapakah di sebalik orang yang menghantar email ini.

Kozumi agak kecewa juga bila menerima email seperti ini , tapi seperti biasa Positif,Positif,Positif. Katakan hati usahlah layan perkara-perkara seperti ini.

Nak tanya korang, apa maksud "Jangan potolah enko."?
Ranking: 5

Comments:34

30 April, 2013 14:03

rileks bro..!! anggap sebagai lumrah cabaran biz..

30 April, 2013 14:05

Sabar bro, semua ni dugaan.. Dia jeles tu sebab hasil yang ko buat memang terbaik.. Aku sendiri dah guna.. So jangan jadikan ni sebagai titik penamat, ambil langkah proaktif.. Ada haters di sekeliling kita.. Sama la bila aku dapat email yang kata aku naik sebab bonikacak tu.. hurm..

30 April, 2013 14:11

wah dapat email misteri macam ini, takpe bro ini bermakna bisnes bro sudah lebih maju kehadapan.

30 April, 2013 14:12

sabar je lah. adat dalam berbisnes. pasti ada yang dengki

30 April, 2013 14:13

klau dah femes mmg slalu dpt emel camnie..sbr jelah ye..

30 April, 2013 14:22

@KiD:Yes bro, benda2 Negetif ini harus di tolak ketepi jek...x yah layan...

30 April, 2013 14:23

@Irwan Alessa: Perkara sebegini pasti akan hadir jua, just kene kuat dan teruskan setiap perjuagan yang telah kita target...

30 April, 2013 14:24

@onlajer:Itulah pasal bro, kozumi teringin jugak nak tahu siapakah disebalik pemilik email ini^^

30 April, 2013 14:25

@Rozuan Ismail: Yup betul tu...Kalau nak tegur pun kan lebih baik berdepan^^ boleh juga kongsi2kan ilmu...

30 April, 2013 14:25

@Syuhada Salleh:Kozumi mana ada Fames...masih lagi New dalam bidang ni^^

30 April, 2013 14:30

bila dah ada yang dengki, bermakna bisnes ko semakin maju bro. keep it up. abaikan terus benda2 ni. lagi pun, orang yang dengki ni takkan ke mana2

30 April, 2013 14:31

entah2 kawan tak, dia saje nak tgk respon. ?

30 April, 2013 14:37

mungkin dia jeles dengan hasil kerja kau koz..chillex je..anyway, keep it up bro!

30 April, 2013 15:00

biasa lah manusia ni jeles kemain. jangan dilayan sangat. wat lek wat peace je. haha

30 April, 2013 15:04

padan muka kahkahkah...
:P

30 April, 2013 15:13

sembahyanglah 5 waktu, & berdoa..
siapa pemilik emel tu tak penting...
abaikan sahaja...jgn bazirkan masa mencari siapa pemilik emel tu. sia-sia jer mencari...dia yg sibuk membazir masa dgn kutuk ko,biarkan la....maybe dia jeles dengan hasil kerja kau.

budak nakal...teruskan kerja dan usah pedulikan emel tu.... " nike say : just do it "

30 April, 2013 15:16

dah la typo.. kutuk orang pulak.. mcm dia hebat snagat.. puihh kt orang tu..

30 April, 2013 15:30

dia jeles tu agaknya, rajin juga dia antar email

30 April, 2013 16:22

sabar sabar sabar.....sabar itu separuh dari iman

30 April, 2013 16:36

ini petanda bro nak capai kejayaan ni..mungkin si penghantar emel dengki dengan design bro yang cantik2 tu kot..sengaja hantar emel mcm ni supaya bro tertekan..bila bro tertekan, effect pada hasil design tu..emm saba aje lah bro..

30 April, 2013 18:57

Kalu kita dgr ckp org x maju kedepan la... jadikan ia semangat untuk lebih baik...

Teruskn usaha kamu...

http://Sumijelly.com

30 April, 2013 21:22

ada gak yang hantar email macam ni rupanya.

01 May, 2013 00:50

relak2

01 May, 2013 01:03

@titan:

apabila orang jeles.. pasti ada pnya

01 May, 2013 01:06

@Sumijelly Sumi:

betul tu kak sumi.. kalau ikot dengki orang, tak berjaya la nanti

01 May, 2013 01:08

@Hafizul:

rasanya koz seorang yang malas nak layan.. koz sentiasa akan berjaya.. jangan risau

01 May, 2013 01:08

@manis jelita sentiasa:

haaa mesti dia yang hantar email ni

01 May, 2013 01:10

@Rozuan Ismail:

dalam berbisnes mesti ada yang dengki kan

01 May, 2013 12:06

sabar sahajalah bro..biar Allah sahaja yang membalasnya

01 May, 2013 18:37

budak tu nak tulis 'poyo' kot..skali jadi poto dahhh :p hahahaaa..rileks bro..persetankan ja org camtu..

01 May, 2013 23:36

budak tu cemburu buto...haha

01 May, 2013 23:42

@Datin Tyka:Dengki tu amalan Syaitan...hhihi

01 May, 2013 23:43

@boni kacak:Betul kata-katamu itu wahai Boni Kacak..hihi

01 May, 2013 23:44

@zala waj:Tidak pati..xpi xpelah ..kalau die berani boleh la berdepan..sekurang2nya boleh juga bertegur cara baik...

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net