Denaihati "Hidupkan Untuk memberi"

Denaihati

Salam semua,hari ini koz akan review tentang Blog Terkenal iaitu Denaihati yang merupakan salah satu blogger top 5 terbaik di dalam Malaysia. Blog Denaihati ini kini merupakan top 5 blog Malaysia yang mengikut Alexa Ranking, memiliki Pagerank tahap 4 dan memiliki jumlah trafik yang meningkat setiap bulan.

Dengan tema "Hidupkan Untuk memberi" merupakan tagline yang digunakan pemilik blog Denaihati ini yang selalu menghasilkan atau menganjurkan sesebuah contest dan seminar yang dapat memberi manfaat sesama blogger-blogger yang lain dan tawaran hadiah pada setiap contest yang dianjurkan amatlah terbaik dengan gabungan beberapa penaja.Perkongsian setiap artikel blog ini juga penuh dengan info semasa, gadjet, sukan, perjalanan hidup, kebajikkan dan sebagainya untuk santapan setiap pembacaan dan pengunjung setia blog ini.

Antara Aktiviti yang biasa Denaihati lakukan bagi memeriahkan dunia Blogger ini adalah:-

  • Contest yang berterusan @ Contest
  • Insentif tunai untuk setiap backlinks @ Insentif tunai 
  • Program Loyalty Rewards @ Denaihati Loyalty Rewards 
  • Rakan Niaga @ eQurban.com 
  • Rakan Niaga Al-Ansar Properties @ Al-Ansar Properties
  • Seminar Sepetang bersama Blogger
  • Seminar Buat Duit Dengan Blog


Koz mula mengenali blog Denaihati ini sewaktu 3 tahun lepas sebulan selepas koz mula belajar berblog dan pada masa itu banyak juga tip-tip yang dapat koz pelajari melalui blog Denaihati ini. Pada tahun lepas di Majlis Sepetang Bersama Blogger 2012 yang merupakan kali pertama koz dapat berjumpa dengan pemilik blog Denaihati ini. Sikapnya yang ramah dan setiasa merendah diri merupakan kunci yang ada pada pemilik blog Denaihati ini yang sentiasa menjadi kata pujian dari rakan-rakan blogger lain termasuk koz sendiri.

Info terbaru, kini Denaihati akan menganjurkan satu lagi event yang akan di adakan pada 19 Mei 2013 ini iaitu "Seminar Buat Duit dengan Blog". Lokasi seminar ini adalah di Hotel Singgahsana, Petaling Jaya, Selangor pada pukul 8.30 am – 1.30 pm. Bagi yang berminat turut serta dalam Seminar ini, yuran penyertaan adalah RM50 sehingga 5/5/2013. Selepas tarikh 5/5/13 yuran penyertaan adalah RM100.


Seminar anjuran Denaihati ini akan menampilkan beberapa orang blogger yang berjaya menjana pendapatan hanya dengan melalui blog. Di seminar ini nanti korang akan berpeluang untuk mendengar pengalaman para blogger ini cara bagaimana mereka menjana pendapatan dengan teknik mereka yang berbeza-beza. Jangan lepaskan peluangan ini dan segala maklumat berkenaan seminar ini boleh lihat di Seminar buat duit dengan blog.

Ranking: 5

Comments:29

19 April, 2013 19:08

Bro g ke seminar tu?? Nk daftar.. boleh jumpa orang yang retiss ni.. hehehe

19 April, 2013 19:11

@Irwan Alessa:Mesti pergi...daftar pun sudah..hahaha..hang daftar la ...nnt leh jumpa di sana...

19 April, 2013 21:26

Denaihati memang terbaik... harus segera daftar seminar tu...

20 April, 2013 10:24

Blog DenaiHati.. Hidup Untuk Memberi... the bast,

20 April, 2013 20:57

jumpa di sana nanti...

20 April, 2013 21:37

tiket rm100....blog nakal, bg la kt sy rm50 x2 = rm100 hehehehe

21 April, 2013 10:46

Blog Denaihati ni memang popular... one day, hope dapat jumpa dengan owner dia.. hehehe

22 April, 2013 22:00

@yang baik Ishak:Yup..rugi kalau x join...daftar segera !..

22 April, 2013 22:00

@yang baik Ishak:Yup..rugi kalau x join...daftar segera !..

22 April, 2013 22:00

@MindaKini:Memang terbaiklah!!^^

22 April, 2013 22:01

@Datin Tyka:SUdah semestinya..pasti akan ketemu di sana ^^

22 April, 2013 22:01

@mohdazahar:AHak...boleh2...just 1 keping rm50 je...kene jdi top comments blog ini tiap bulan :D..Yakin BOLEH!

22 April, 2013 22:02

@✿AINAA ROSEBERRY✿:Join lah seminar ini...pasti akan dapat bersua dengan pemilik blog Denaihati dan juga blogger2 lain juga^^

25 April, 2013 11:18

selamat berjaya bro koz!

25 April, 2013 12:58

assalamualaikum ...DH seorang blogger yang terbaik...;)

25 April, 2013 19:50

Kali ini sekali lagi tak dapat pergi ... ada seminar lain .. :)

25 April, 2013 23:46

banyak program ek.

26 April, 2013 00:16

terimaksih riview ni bro. selamat berkempen pulak...semoga sukses.

26 April, 2013 01:27

review yang menarik untuk dibaca..

Amira
26 April, 2013 03:43

Walaupun Mira tiada blog tetapi selalu juga masuk blog Budak Nakal ini..Makin lama, makin maju.sangat bertuah blog ini mendapat tuan seperti kozumiro.

26 April, 2013 19:05

@hafizmd:Mekasih bro, mudah-mudahan..

26 April, 2013 19:06

@Mas Zull:w,salam...

yes die mmg seorang yang Terbaik!!

26 April, 2013 19:06

@HH - Panduan Blogger:Takpe kalau ada lagi lain masa pasti akan buat lagi seminar seperti ini...

26 April, 2013 19:07

@titan:Bermacam-macam progrem ada^^

26 April, 2013 19:07

@Denaihati:Terima kasih Tuan, begitu juga kepada tuan..

26 April, 2013 19:08

@hanafi abdullah:Singgahlah selalu okey^^

26 April, 2013 19:08

@Amira:Ini kali Mira buatlah 1 blog...pelahan2 kayuh, ^^

27 April, 2013 11:05

rindu dengan Singgahsana sempat bermalam 3 malam tak terlupakan

01 May, 2013 10:05

nak pergi....xleh balik kg plak huhuhu

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net