Tempahan Design Facebook Cover Mawardahmerah


Salam semua, hari ini koz akan pamirkan hasil tempahan Facebook Cover yang ditempahan oleh seorang pemilik perniagaan Tudung Borong dan juga Jubah Wanita Muslimah di Facebook.



Kali ini pemilik ini telah menempah 3 Facebook Cover untuk 2 Fanpage perniagaannya dan 1 untuk Personal Akaunnya. Jika nak tahu lebih lanjut tentang perniagaan pemilik ini anda bolehlah ke SINI.

Kepada anda yang ingin menggunakan service design dari kozumi bolehlah ke SINI.
Ranking: 5

Comments:9

19 April, 2013 12:25

nice design koz.. nak tempah tapi tak ada fans page sendiri.. he he

19 April, 2013 16:02

rasa aku nak tempah untuk lagi satu la der

19 April, 2013 16:43

Lawa sungguh design tuh. mungkin sedikit masa lagi akan gunakan khidmat tuan admin nie.

19 April, 2013 19:27

@Datin Tyka: Nanti bukalah fanpage khas untuk blog^^...Penting gak tu...

19 April, 2013 19:28

@onlajer:Boleh je bro...Nanti PM je kat FB...

19 April, 2013 19:28

@hatiputera:Mekasih bro...insyallah..

27 April, 2013 11:08

wow cantik nian cover facebook di atas

01 May, 2013 10:08

cantik design nie

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net