Bila Budak Nakal masuk Surat Khabar, riuh satu Malaya

#SBB2013

Salam semua, agak tak boleh tahan tajuk di atas, hihi..perkara ini berlaku disebabkan kemunculan koz(Budak Nakal) di #SBB2013. 

Ingatkan nak kasi sahabat blogger sahaja mengetahui dan mengenali siapa pemilik blog Budak nakal ini, sekali satu Malaya sudah tahu(macam le fames sangat koz ni haha).

Abis saudara-mara call tanya "betul ke dalam Utusan Malaysia itu gambar Ayol?"(panggilan manja dalam family, sila jangan gelak ya hahaha).Kikiki..memang tak sangka muka sekacak boni secomel ini boleh masuk paper. Dah macam ertislah pulak kan Puanbee, kan..kan..kan...hahaha(sila jangan jeles ye).

Lagi-lagi sahabat-sahabat kenalan yang tidak putus-putus PM di FB mengesahkan perkara yang tersebut...(macam akad nikah le pulak hihihi).

Apa-apa pun bahang Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013 masih lagi terasa walaupun sudah beberapa hari berlalu. Lepas ini harap akan ada juga event-event sebegini untuk merapatkan lagi siraturahim sesama blogger.


p/s: Sambung buat design balik...haha banyak wooo x siap...


Ranking: 5

Comments:28

03 February, 2013 22:31

betul lah tu ayol.. haaaaaa.jgn mare!

03 February, 2013 22:41

wah...kira dah terkenal satu malaya la ye... tahniah... ;)

03 February, 2013 22:51

Yang mana satu deme... hehehehe :)

03 February, 2013 22:55

waahhh , nampaknya anda sudah terkenal ..lepas ni jln2 di mana2 pasti rmai menegur & minta sain..hehhe

03 February, 2013 23:04

Wah mahu riuh orang kampung Ko. :-)

03 February, 2013 23:05

hai abam ayol...hehehehe

03 February, 2013 23:09

mohon jgn gne tagline comel aku k..ko 2 nkl,sile gne dgn tagline tersebut..paham x ayol???

03 February, 2013 23:18

wahhhhh kalah retisss, kuar muka beso beso kat surat kabo, satu kampung tanya ye...hehehe

03 February, 2013 23:45

hoho memang meriah bila keluar paper

04 February, 2013 02:05

untung ah masuk paper.. hahaha

04 February, 2013 02:30

untunglah masuk paper...

P.S - aq yg duduk semeja dgn korang terlepas pulak nak masuk paper...HAHA...

04 February, 2013 08:15

ayol yek .. hahaa

04 February, 2013 12:22

aku first time kenal kau ! Haha

05 February, 2013 15:39

Semua muka cam retis jer...hehehe

30 June, 2013 20:33

femes terus koz ya

30 June, 2013 20:34

@Leeza dayasari [santai leeza]:ayol pon bole kan.. ahahha

30 June, 2013 20:35

@puteraduyong:memang hero malaya ni.. he he

30 June, 2013 20:35

@Izzuddin Fauzi:rambut hensem tu..kekeke

30 June, 2013 20:35

@cikRa:tu la tak sempat nak minta sain ritu

30 June, 2013 20:35

@akubiomed:orang kampung pasti bangga

30 June, 2013 20:35

@boni kacak:jangan ganggu abam ayol

30 June, 2013 20:36

@Katak Comel:poyo aje si katak ni la

30 June, 2013 20:36

@Donny Ien:memang akan meriah pnya

30 June, 2013 20:36

@Ezad Skytech:bukan senang nak masuk paper

30 June, 2013 20:36

@puanbee:lepas ni kita panggil aje ayolhahaha

30 June, 2013 20:36

@Azri Johan:ooh first time.. lepas ni kena buat gathering la nampaknya

30 June, 2013 20:37

@hafizmd:mereka semua memang retis pon

30 June, 2013 20:37

DT masuk majalah pon kecoh jugak

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net