Rezeki Seorang Blogger Fulltime

Rezeki Seorang Blogger Fulltime


Salam semua, syukur Alhamdulillah atas pemberian Tuhan segala rezeki yang diberikannya kepada hambaMu ini.

Permulaan tahun baru 2013 dengan azam yang baru nampaknya pada bulan pertama dapat memberi tanda-tanda positif kenaikkan permintaan service design dari rakan-rakan blogger dan customer-customer yang memiliki perniagaan secara online.

Rezeki Seorang Blogger Fulltime
Promosi Facebook Cover 2013

Rezeki bertambah-tambah dan kerja juga semakin bertambah dari hari ke hari. Syukur sangat-sangat dengan berkat tanpa segan silu bertanya kepada otai-otai bisnes, perjalanan bisnes nampak berjalan lancar dan teratur dengan melaksanakan jadual waktu. Penting jugak membuat jadual harian, mingguan dan bulanan jika ingin berjaya dalam sesuatu bisnes.

Pendapatan pada Januari 2013 kini telah 2X ganda dari pendapatan asal pada Tahun sebelumnya, syukur...kini pendapatan koz dalam bidang designer ini telah cecah ke 4 angka.

Dulu semasa bermula berblog selalu terbaca artikel-artikel rakan-rakan blog yang berjaya membina pendapatan melalui blog, kini ia telah di alami oleh koz sendiri.

Next target ingin usaha tuk gandakan pendapatan yang koz miliki sekarang, Insyallah...

Kepada rakan-rakan yang sudah membuat tempahan dan masih menunggu giliran anda koz ucapkan terima kasih kerana sabar menunggu giliran anda.






Ranking: 5

Comments:27

02 February, 2013 02:54

semoga terus berjaya hendaknya :D

Abang Joy
02 February, 2013 11:14

Rezeki bro dalam kerjaya ini semakin btmh, tahniah bro, ni kira dah tahap otai juga ni.

02 February, 2013 11:48

huyo, dah cecah 4 angka. memang terbaik la bro. kalau minat buat fulltime, dah tak ada kekangan masa lagi, bila2 masa kita nak kerja kita boleh kerja, tak macam saya, kerja office hour, huhu.

02 February, 2013 12:12

bagus bro. teruskan usaha gigih bro. jangan lupa juga untuk berhubungan dgn blogger lain di internet atau dunia sebenar. jumpa masa sesi teh tarik ke atau event

02 February, 2013 16:57

kalau kita ada usaha tentulah akan membuahkan hasil jua akhirnya....moga maju jaya...

02 February, 2013 17:36

tahniah bro..dah banyak tu payah sikit nak maintain hasil kerja..kerja kene lagi keras..gudluck

02 February, 2013 19:32

nilah namanya Blogger 'Berwawasan', By the way Semoga berjaya dan goodluck :)

03 February, 2013 00:59

tahniah, rezeki 2013, mcm berminat pulak nk tempah header utk blog aii tu

03 February, 2013 17:20

Tanniah kepada Ko kerana mempunyai bakat dan kemahiran telah disalurkan ke tempat yang betul boleh menjana pendapatan.

Macam saya kemahiran pun tidak ada. :-)

04 February, 2013 02:12

@Ainina Jelani Amin...mekasih bro

04 February, 2013 02:13

@Abang Joy Alhamdulillah, koz msih lagi menuntut ilmu biz, lum tahap otai lagi^^

04 February, 2013 02:14

@nazray Kerja sebegini pun kena ada komitmen yg kuat, kena ikut jadual juga lau x mmg susah tuk maju^^

04 February, 2013 02:14

@Ladfe Amir Ahak, no problem bro...nnt roger2 je koz...

04 February, 2013 02:15

@syarih Betul kata2 anda^^

04 February, 2013 02:15

@selipar putih Yes..ada jadual senanag, kualiti tu penting^^

04 February, 2013 02:16

@Omar Hakeem Mekasih Ya^^ ni ya bertambah semangat ni^^

04 February, 2013 02:16

@Aju Mohit Ahak, sila pm di fanpage koz ya , kalau berminat^^

04 February, 2013 02:17

@akubiomed Setiap org memiliki bakat, cuma harus di gilap dan di pupuk insyallah akan membuahkan hasil^^

04 February, 2013 02:33

wahhh...terbaik la bro..semoga terus sukses tahun 2013 ni..:D

04 February, 2013 14:34

tahniah bro.. aku doakan agar ko akan terus sukses dan berjaya untuk tahun 2013 ni dah hinggalah ke tahun2 seterusnya..amin..

06 February, 2013 11:02

goodluck

08 February, 2013 23:12

tahniah bro, mudah-mudahan rezeki terus bertambah lagi pada tahun ini..

04 April, 2013 00:15

Maha Suci Allah.

Rezeki datang dari izin Tuhan. Bersyukur dengan ibadah yang kuat.

Moga rezeki Koz sentiasa dipermudahkan Allah.

04 April, 2013 16:55

tahniah and semoga terus sukses. goodluck.
*nty de duit lebih, fina tempah eh. hehehe*

19 April, 2013 08:09

Salam perkenalan dari blog Denaihati :)


Ingat nak tempah header la ;D

20 April, 2013 10:34

tahniah!... rezeki dalam blogging bersama-sama pakej designer memang terbaik..

11 June, 2013 16:39

tahniah and goodluck :)

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net