Pantai Tanpa Laut dan Terkecil di dunia


Salam semua, tahukan anda di Sepanyol terdapat pantai yang tiada Laut. Agak pelik bukan apabila mendengarnya.Kebiasaannya kita hanya menemui pantai yang mempunyai laut yang luas. Tetapi di Sepanyol terdapat pantai yang benama The Gulpiyuri Beach yang tidak memiliki laut yang luas.

Yang menariknya ia merupakan sebuah pantai tanpa laut yang terletak kira-kira 100 meter dari kawasan laut. Keluasan pantai tersebut hanyalah kira-kira 40 meter dan anda akan merasai ombak seperti biasa dari air yang mengalir masuk melalui gua tersebut.










sumber: CVK
Ranking: 5

Comments:17

04 March, 2013 03:29

first time aq tgk ni...tu la kan...tiada yg mustahil kat dunia ni..;D

03 April, 2013 23:08

Anugerah Allah.

Seronok jugak hilang tension kat sana apatah lagi nak menulis pun mudah kot.

10 April, 2013 01:20

kat situ pun air masin jugak ke.

20 April, 2013 23:59

wah....best nie....

Anonymous
26 May, 2013 19:57

@khairil:Soalan BODDOH.. Cikgu Alias Samad

28 May, 2013 00:04

jom p...hehehehe..jauh sungguh sepanyol

23 June, 2013 00:19

Menariknya....ada juga pantai spt itu di dunia ya. Jadi pantainya terlindung drpd batubatu yg besar.

27 June, 2013 16:42

dunia sentiasa berubah...bagaimana rupa tahun depan....

30 June, 2013 20:17

@Ezad Skytech:itu la first time juga tengok ni

30 June, 2013 20:17

@Asyrof Asri:memang Anugerah Allah.. cantik sungguh

30 June, 2013 20:18

@khairil:ada juga air tak masin

30 June, 2013 20:18

@Anonymous:macam dia pandai sangat

30 June, 2013 20:18

@mohdazahar:memang best sangat

30 June, 2013 20:19

@mohdazahar:kalau ada rezeki memang nak ke sana

30 June, 2013 20:19

@mohdazahar:apa kata kita pergi tahun depan

Anonymous
16 October, 2013 11:53

Cantik

11 November, 2013 15:01

cun..mohon buat rombongan sambil blajaq ke sana

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net