Budak Nakal Blogspot

Budak Nakal Blogspot merupakan sebuah blog jejaka paling nakal yang memaparkan tutorial blog, tips SEO dan widget comel.Di sini juga ada menyediakan perkhidmatan tempahan design.

Pantai Tanpa Laut dan Terkecil di dunia


Salam semua, tahukan anda di Sepanyol terdapat pantai yang tiada Laut. Agak pelik bukan apabila mendengarnya.Kebiasaannya kita hanya menemui pantai yang mempunyai laut yang luas. Tetapi di Sepanyol terdapat pantai yang benama The Gulpiyuri Beach yang tidak memiliki laut yang luas.

Yang menariknya ia merupakan sebuah pantai tanpa laut yang terletak kira-kira 100 meter dari kawasan laut. Keluasan pantai tersebut hanyalah kira-kira 40 meter dan anda akan merasai ombak seperti biasa dari air yang mengalir masuk melalui gua tersebut.










sumber: CVK

17 comments:

first time aq tgk ni...tu la kan...tiada yg mustahil kat dunia ni..;D

04 March, 2013 03:29  

Anugerah Allah.

Seronok jugak hilang tension kat sana apatah lagi nak menulis pun mudah kot.

03 April, 2013 23:08  
khairil said...

kat situ pun air masin jugak ke.

10 April, 2013 01:20  
mohdazahar said...

wah....best nie....

20 April, 2013 23:59  
Anonymous said...

@khairil:Soalan BODDOH.. Cikgu Alias Samad

26 May, 2013 19:57  
mohdazahar said...

jom p...hehehehe..jauh sungguh sepanyol

28 May, 2013 00:04  

Menariknya....ada juga pantai spt itu di dunia ya. Jadi pantainya terlindung drpd batubatu yg besar.

23 June, 2013 00:19  
mohdazahar said...

dunia sentiasa berubah...bagaimana rupa tahun depan....

27 June, 2013 16:42  
Datin Tyka said...

@Ezad Skytech:itu la first time juga tengok ni

30 June, 2013 20:17  
Datin Tyka said...

@Asyrof Asri:memang Anugerah Allah.. cantik sungguh

30 June, 2013 20:17  
Datin Tyka said...

@khairil:ada juga air tak masin

30 June, 2013 20:18  
Datin Tyka said...

@Anonymous:macam dia pandai sangat

30 June, 2013 20:18  
Datin Tyka said...
Datin Tyka said...

@mohdazahar:kalau ada rezeki memang nak ke sana

30 June, 2013 20:19  
Datin Tyka said...

@mohdazahar:apa kata kita pergi tahun depan

30 June, 2013 20:19  
Anonymous said...
anak liar said...

cun..mohon buat rombongan sambil blajaq ke sana

11 November, 2013 15:01  

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^