Artwork...(Himpuanan Artwork Lama Budak Nakal) Part 3


Hai all...hari ini koz akan berkongsi next artwork lama yang pernah koz hasilkan part 3 pula.Sebelum ini koz dah kongsikan part 1 dan part 2,jika ada yang terlepas boleh lihat di sini:-

Artwork...(Himpuanan Artwork Lama Budak Nakal) Part 1
Artwork...(Himpuanan Artwork Lama Budak Nakal) Part 2

Seperti artwork yang korang lihat artwork di atas.Koz hasilkan artwork ini pada tahun 2005.Jadi sekarang ini usia artwork koz yang dekat atas itu dah cecah 5 tahun.Penghasilan watak dalam artwork tersebut koz reka watak ini dalam versi benda seperti pensil, botol minuman, berus lukisan dan sebagainya.Artwork ini simple sahaja,maklumlah time ini baru berjinak-jinak dalam bidang senikan.Di bawah ini pula Masih lagi artwork koz yang lama , cute tak ^^...hihihi baby mummy tu...

Photobucket

Koz hasilkan dengan mengunakan berus lukisan dan ink warna hitam.Dengan menggunakan teknik ini strok yang terasil nampak berlainan siz ketebalannya.Cuba perhati betul-betul...lain bukan stroknya?...Selepas siap koz trus scan dan warna artwork ini menggunakan adobe photoshop.Time ini juga koz tak mahir lagi mewarna mengunakan photoshop.

Photobucket

Macam mana,okey tak...ni pun artwork 5 tahun lepas^^...hihi...
Ranking: 5

Comments:15

23 August, 2010 12:37

walaupown tuh artwork 5taun dlu..dn baru nk jinak2...tp ianya sgt comel :l:

23 August, 2010 13:10

shanteek..anda kreatif!

23 August, 2010 13:28

cumilll sangat!!!!!!!!!!

23 August, 2010 14:07

mesti anda pro dalam bab drawing nie kan ?

23 August, 2010 14:44

salam ramdhan

lama tak singgah sini rasa macam bertahun jer hehehe..

apa2 pun nice la drawing uuu bole la buat kan untuk angah ye???

23 August, 2010 15:17

cuteeeee...

23 August, 2010 17:58

i like...:)

24 August, 2010 11:16

eiffel@ biase je tu^^...

24 August, 2010 11:17

CiK Pa'aH,Tomato Gurl's Life @ sape comel???koz erk kiki^^jangan mare...

24 August, 2010 11:18

Encik Tikus @ xde la pro...biase2 je^^

24 August, 2010 11:19

AngahSayang2314 @ salam ramadhan juga^^ boleh2 takda masalah...

30 April, 2013 15:35

creative.. DT tahu color je.. tp nak lukis tak reti.. slalu fail kt pen tool...

Anonymous
05 April, 2016 01:33

winstrol

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net