Template Baru Budak Nakal!!!

click to zoom

Hai all...Korang Perasan tak perubahan yang ada pada blog budak nakal ini^^..mesti perasankan...Apa macam?cantik tak...Kaler pink lagi tu..hihihi...Kenapa koz pilih warna pink???Bukan Pink Biasanya digunakan oleh wanita ker???Elo..elo...elo...Kalau korang nak tahu,warna pink ni warna yang bagi koz sedap mata memandang,tenang je bila memandang...tak semestinya lelaki tak boleh guna warna ini...Ahak...happy nyer bila tengok blog sendiri mengalami perubahan.Template koz ini pun koz masukkan unsur-unsur mesra SEO.

 click to zoom

Nak tahu cara nak membuatnya?korang pergi kat Sini.

p/s: Kalau nak tahu,template terbaru ini koz gunakan hanya untuk sementara sahaja,sebabnya template ini akan di berikan kepada pemenang contest yang akan koz buat nanti...nantikan okey^^
Ranking: 5

Comments:39

02 August, 2010 12:41

cantiknye koz..i like pink!!

02 August, 2010 12:49

comel je. huhu. ;)


My latest entry : Siapa Tak Faham Lagi Dengan Filem Inception ?

02 August, 2010 12:50

mama ske bangat!!

02 August, 2010 12:59

cntikkk

02 August, 2010 13:14

i love pink .. hehe

02 August, 2010 13:51

comelnya. jeles!
hanya mampu mlihat. nak buat x reti. huuu~

02 August, 2010 14:00

nice kozzzzzzzzzzz
ada contest?
^_^

02 August, 2010 14:17

wah..syuittt~
suke2 :)

02 August, 2010 14:20

woott...woott...koz nak wat contest..i luv contest tp xpnah menang...hahaha
pssttt...rasuah koz kasik nick menang ekk...lalalla

02 August, 2010 14:23

kozz...comel sgt....nak jugak layout cam ni!!!

02 August, 2010 14:25

Salam koz, wah lawanyeee :|:


www.yanmieonline.com

02 August, 2010 14:33

suka suka suka sukaaaa...nk nk nk nkkk..hee

02 August, 2010 14:34

hai koz ...leh x bg info psal buffered nuffnang,cba tgok gak blog mana tau de yg xkna ke

02 August, 2010 14:46

cantek2..ske2..;-)

02 August, 2010 15:41

walaweyyy..pinkk..
i loikeeeeeeeeeeeeeeeee!

02 August, 2010 16:20

seriusly comell

02 August, 2010 16:40

comel laa koz...

02 August, 2010 20:54

c0ntest? Xsbr nie.p .

02 August, 2010 21:15

love pink muah...

02 August, 2010 22:09

Nice templates....

awesome la koz

02 August, 2010 22:30

So nice!
Love ur layout Koz :)

02 August, 2010 23:42

hai
budak nakal...
saya follow terbaru blog awak...
saya tertarik dengan blog awak nie..
sangat cute sekali hehe...kalau saya ada masalah boleh saya bertnya ker??

03 August, 2010 05:41

i like pink.. :)

03 August, 2010 11:06

cute template blog ni..hihihi..

03 August, 2010 11:12

Lawanya...sweet jer....

03 August, 2010 12:21

comelnyer blog kamu.....

03 August, 2010 13:36

like ur new template..cantik but the previous one also look good. =)

03 August, 2010 13:54

mmg canteq sgt..cute sbtolnya..ske2

03 August, 2010 14:54

hye. mcm mna kmu letak gmbar page kmu tu? :)

03 August, 2010 15:57

kreatif betoi..tlg wat 1..rega boleh runding

03 August, 2010 19:26

comey2..
tp klau kaler biru msti lg comey~

03 August, 2010 21:05

owh sangat cutee

04 August, 2010 10:45

COMELLLLLLL!!!!!

luve it!

04 August, 2010 23:59

ajarlah cam mane nak masukkan 'read more' dlm post..

05 August, 2010 09:10

kila suke pink hehehehee

05 August, 2010 11:08

comelnya warna pink!!! :D
jelesnya sape y akan dapat nanti..huhu~

08 August, 2010 23:23

SubahanAllah..sngt cntk..gegege

24 February, 2013 20:18

Header yang super creative!good job

15 July, 2013 13:06

like.. macam mana azie boleh buat macam tu

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net