Senarai Peserta Contest " Contest Saya Mahu Template COmel ! ! ! " Part 1

http://kozumi.sepaku.net/wp-content/uploads/2010/08/contest-blog-budak-nakal.png

Hai all...Dah join contest ini??..Kalau dah join koz ucapkan jutaan terima kasih sebab sudi join contest yang tak seberapa ini^___^hihihi.Pada yang tak join lagi jangan lengah-lengahkan masa peluang masih terbuka sebelum contest ini berakhir pada 31 ogos 2010 pada pukul 12.00 tengah hari....Setakat ini sambutan contest ini amat mendapat sambutan Alhamdulillah....Setakat ini seramai 87 peserta sudah menyertai " Contest Saya Mahu Template COmel!!! " ini....Dan hari ini koz dengan rendah diri(kiki koz rendah ke?) mengumumkan Ada penambahan untuk contest ini iaitu dalam segi hadiah...Seperti sedia maklum,pemenang contest ini akan mendapat template yang sedang koz pakai ini dan mendapat ruangan iklan di bawah header blog koz ini selama 2 bulan,jadi koz juga akan beri hadiah kepada pemenang tempat kedua dan ketiga...jeng...jeng...jeng...^^...Hadiah apa tu???ahak kepada pemenang tempat kedua dan ketiga koz akan buatkan header untuk blog pemenang tersebut secara percuma....Ahak okey tak?^^...Kepada yang tak join lagi jangan lepaskan peluang ini okey.Segala maklumat tentang contest ini korang boleh lihat di SINI.Di bawah ini koz lampirkan senarai peserta yang dah join contest ini dan kepada peserta yang dah join contest ini tetapi namanya tiada di dalam senarai sila maklumkan di bahagian comment okey^^,...
Nama Peserta
  1. Dаиіа
  2. Cik QiQi
  3. Cik reena
  4. Wan_hazel 
  5. Merul
  6. FiqaSaleh
  7. Pinky Pixie
  8. Sweetmama
  9. || A r a W a n i ||
  10. makbed
  11. ♥ Roshazzy Shag ♥
  12. munna
  13. Ct SoLeHa
  14. Dieyna
  15. Ladies Of Hot Gossip
  16. dylli
  17. illafira
  18. Sisiantee
  19. Tandinh
  20. zati
  21. CheQ c kiKi LaLa
  22. Tomato Gurl's Life
  23. nadiah
  24. miss zizie
  25. amirasyraf
  26. iDa
  27. g-mie
  28. athirah
  29. gurlzzgempakzzgilezz
  30. qamarulabdullah  
  31. suzie rahman 
  32. LuVidA^^ 
  33.  eiralovechess
  34. cikgu ainura
  35. SuFian HaKim
  36. AiDa AzRyN 
  37.  ::..akubukansky..::
  38. YuYu
  39. . : : Muslimah : : . 
  40. myravea
  41. miss fieqa
  42. ATIRA :)
  43. .atynFATHIN.
  44. Gadis Suci!!
  45. a i d a ;
  46. Nurul chumel
  47.  1 ummah
  48.  cRazyBoy DaNger
  49.  dayana
  50. nanie
  51. Fara
  52. Asya
  53. Kalbu Muslimah
  54. kumikochanpunyer
  55. zatynety 
  56. sayahatianda♥
  57. ruby
  58.  elnino moona
  59. 'Note' Circle of Life
  60. Sya Syazana
  61.  mamawuby
  62. Azwan@Mr Money 
  63. aineyda98 
  64. Lya ±
  65. mak enon
  66. nisa_chan
  67. nfahk 
  68. cicakgirl
  69.  ateyn  
  70. lassiegewdix
  71.  AROL DSHW
  72.  atiqah
  73. nur_eim
  74.  Izyan Nadiah
  75.  Miza Yusof
  76.  irwani
  77.  Ms Nur Mizly
  78.  ♥ Nasiha Sakinah ♥
  79.  ~qiFFara~
  80.  Cik Z@i Pen@nG
  81.  Kakak Cashier
  82. ctnurkhijah
  83. eima
  84. eiffel
  85. Are Miera LaRa
  86. aQ gurL
  87. ^linas^
  88. FATIN kiddy


    Ranking: 5

    Comments:21

    18 August, 2010 10:30

    kozumiro :: bole tukar tak komen box jd pop up??leceh la ini macam T.T

    18 August, 2010 10:39

    wah2..syoknye ade penambahan utk pemenanag..hopefully me ade luck la..hik3..

    18 August, 2010 10:42

    eiffel @ erk...hihi okey okey^^....

    18 August, 2010 10:43

    EiJa ZaQuaN @ insyallah^^,...

    18 August, 2010 10:50

    Koz, macam mana nak wat macam ni ::

    Home » budak nakal contest , Contest Saya Mahu Template COmel , hadiah contest , pemenang contest , peserta contest , Senarai Peserta Contest , senarai peserta. senarai peserta dalam contest » Senarai Peserta Contest " Contest Saya Mahu Template COmel ! ! ! " Part 1

    18 August, 2010 10:54

    SuFian HaKim @ kat bawah setiap kali nak wat posting ada Labels:....isikan kat si2

    18 August, 2010 14:01

    xdapat 1st pon xpe la~
    nk header baru...
    fuhhh fuhhh..
    [jampi ni kot2 bleh dapat]
    :l:

    18 August, 2010 16:20

    yeah!!cik tom no 22...suka no tue...thanks ye koz :)

    19 August, 2010 09:41

    koz..leh ajar tak cam ne wat tulisan tu ade shadow ... cam best jeee =)

    19 August, 2010 10:41

    GreeNrOsE @ wahwah...pakai jampi tok moh mana tu^^

    19 August, 2010 10:41

    Tomato Gurl's Life @ hihi moga berjaya^^

    19 August, 2010 10:42

    FiqaSaleh @ insyallah koz akan buat tutorial untuk benda ini^^,...

    19 August, 2010 15:59

    diana baru je join :)

    19 August, 2010 16:21

    Diana Doodle @ okey..hihi tpi diana silap tmpt slmt koz perasan^^, mekacih anda peserta ke 100^^

    19 August, 2010 17:48

    wan no 4..ehehhe..menang tempa iklan cukuplah..huhuhu

    20 August, 2010 04:01

    pergh! ramai gler join! susah la nak menang camnih. :(

    20 August, 2010 16:43

    huhuh :) koz umiee pon dah join. tp ramainyee pesaing~ haissh T_T

    20 August, 2010 16:46

    Menang kalah adat pertandingan...insyallah adalah rezeki korang okey^^,..

    20 August, 2010 22:51

    Sya pun ada join...tp knapa xda dlam snarai tu???(T_T)

    21 August, 2010 06:23

    nak header!! tiqa ta reti buat sendiri sbb tade photoshop..... huhuuhu.. sedeh sedeh! (merayu undi)
    hek hek hek...

    23 August, 2010 20:30

    join..join..

    Post a Comment

    Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

     
    Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net