Senarai Peserta Contest " Contest Saya Mahu Template COmel ! ! ! " Part 2

http://kozumi.sepaku.net/wp-content/uploads/2010/08/contest-blog-budak-nakal.png

Hai all...hari ini koz akan pamirkan senarai peserta " Contest Saya Mahu Template COmel" part 2.
Contest ini masih lagi terbuka kepada semua yang masih belum join.Dan kepada yang dah join sila semak senarai nama di bawah dan jika nama anda tiada sila tinggalkan komen beserta link entry tentang contest yang telah di buat.Setakat ini sudah 111 peserta sudah turut serta dalam contest ini alhamdulillah.Koz nak ucapkan ribuan terima kasih kepada korang kerana meyokong contest yang koz anjurkan ini.Di bawah ini koz lampirkan juga hadiah yang bakal di menangi dalam contest ini...

Hadiah untuk pemenang contest ini

Tempat pertama

1)Akan mendapat template yang koz sedang pakai ini,dan design header dan sidebar akan koz ikut keinginan si pemenang...
2)Akan mendapat ruangan iklan selama 2 bulan iklan tersebut akan di design koz sendiri dan akan di letak di bawah header blog ini...
Tempat kedua dan ketiga

Akan mendapat header yang di design khas oleh koz sendiri...


Nama Peserta
  1. Dаиіа
  2. Cik QiQi
  3. Cik reena
  4. Wan_hazel 
  5. Merul
  6. FiqaSaleh
  7. Pinky Pixie
  8. Sweetmama
  9. || A r a W a n i ||
  10. makbed
  11. ♥ Roshazzy Shag ♥
  12. munna
  13. Ct SoLeHa
  14. Dieyna
  15. Ladies Of Hot Gossip
  16. dylli
  17. illafira
  18. Sisiantee
  19. Tandinh
  20. zati
  21. CheQ c kiKi LaLa
  22. Tomato Gurl's Life
  23. nadiah
  24. miss zizie
  25. amirasyraf
  26. iDa
  27. g-mie
  28. athirah
  29. gurlzzgempakzzgilezz
  30. qamarulabdullah  
  31. suzie rahman 
  32. LuVidA^^ 
  33.  eiralovechess
  34. cikgu ainura
  35. SuFian HaKim
  36. AiDa AzRyN 
  37.  ::..akubukansky..::
  38. YuYu
  39. . : : Muslimah : : . 
  40. myravea
  41. miss fieqa
  42. ATIRA :)
  43. .atynFATHIN.
  44. Gadis Suci!!
  45. a i d a ;
  46. Nurul chumel
  47.  1 ummah
  48.  cRazyBoy DaNger
  49.  dayana
  50. nanie
  51. Fara
  52. Asya
  53. Kalbu Muslimah
  54. kumikochanpunyer
  55. zatynety 
  56. sayahatianda♥
  57. ruby
  58.  elnino moona
  59. 'Note' Circle of Life
  60. Sya Syazana
  61.  mamawuby
  62. Azwan@Mr Money 
  63. aineyda98 
  64. Lya ±
  65. mak enon
  66. nisa_chan
  67. nfahk 
  68. cicakgirl
  69.  ateyn  
  70. lassiegewdix
  71.  AROL DSHW
  72.  atiqah
  73. nur_eim
  74.  Izyan Nadiah
  75.  Miza Yusof
  76.  irwani
  77.  Ms Nur Mizly
  78.  ♥ Nasiha Sakinah ♥
  79.  ~qiFFara~
  80.  Cik Z@i Pen@nG
  81.  Kakak Cashier
  82. ctnurkhijah
  83. eima
  84. eiffel
  85. Are Miera LaRa
  86. aQ gurL
  87. ^linas^
  88. FATIN kiddy
  89.  Aifi
  90. umiee ~
  91. Izzah Hayani Bt Abd.Kadir
  92. shidasyakirin 
  93. Siti Wardah
  94. ahPEKMC
  95. dak eina
  96. RucaPka
  97.  mamalieyna
  98. alyaclumsy
  99. wan
  100. Diana Doodle
  101. mas murni
  102.  ♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥
  103.   Sari 
  104. eyna (sila beri link entry semula)
  105. JuE-aNNa FaUZiE
  106.  jeera
  107. aq islam
  108. Nad @ MamaZakwan
  109. nadzirah
  110. MamaRifqy
  111. emma


    Kepada yang nak join contest ini bolehlah menyertainya di SINI...
    Ranking: 5

    Comments:8

    24 August, 2010 10:33

    wahh. gempak jugak hadiah! tak sabo nk di cabut nombor nye :pp

    24 August, 2010 10:40

    salam budak nakal...camne nk join contest ni?berminat sgt nk join ni...bolehkah? =)

    http://chentanuriz.blogspot.com

    24 August, 2010 10:42

    ♥ Roshazzy Shag ♥ @ good luck ^^

    24 August, 2010 10:44

    Yuyu Johanna @ waalaikumusalam, kalau yuyu nak join bace entry di sini > http://kozumiro.blogspot.com/2010/08/contest-saya-mahu-template-comel.html

    bila dah wat posting pasal contest ini tinggalkan komen beserta link okey^^,...

    24 August, 2010 12:20

    oooh saya ada di situ ^_^

    good luck to all!

    24 August, 2010 13:40

    orait2..maceh maceh =)

    24 August, 2010 15:20

    wahh..dah ramai join...kalo nick masuk, musti nak kena paksa koz bg nick menang..hihihi
    i luv pink very strong lah..

    24 August, 2010 15:43

    nickind@jungle @ joinlah nick...^^mane tau ade rezeki dapat menang^^,...

    Post a Comment

    Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

     
    Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net