Situasi Di Tempat Baru.

Situasi Di Tempat Baru.

Situasi Di Tempat Baru. - Salam semua,
Rindu rasanya untuk mengupdate entry di blog kozumi ini. Hari ini kozumi agak santai sikit sebab ada banyak masa untuk mengadap dunia maya ini.

Sekarang ini kozumi didalam suasana yang baru sebab sudah merantau ke tempat lain(Boleh lihat entry lepas). Mungkin makan masa untuk menyesuaikan diri dan suasana. Maklumlah bila berada disesuatu tempat baru ini banyak benda harus kita pelajari sebagai contoh mengetahui selok belok jalan untuk pergi bersiar-siar dan juga untuk kesenangan rakan-rakan blogger lain kalau ada yang datang nak berjumpa...hihii macamlah kozumi ini fames sangatkan.

Sekarang ini agak sukar untuk online sebab sini line tenet agak slow...sudah macam siput daaa...tansion memang tension, tapi haruslah terima dari tak ada. Insyallah akan usaha untuk beralih kepada yang lain dan akan cuba perbandingan line tenet yang mana yang akan menjadi pilihan kozumi. Maklumlah setiap pembelian tenet mestilah ada percubaan selama seminggukan. Jadi kalau dalam masa tersebut memberi kepuasan kepada kozumi, bermakna ia akan menjadi pilihan kozumi.

Tentang masalah Akaun facebook yang di hack itu telah kozumi lupakan dan alhamdulillah sudah dapat kembali follower dari rakan-rakan blogger yang lain. Sesiapa yang lum follow atau terlupa nak follow kozumi tu, sila-silakanlah follow kozumi di SINI okey^^...

Bermula dari hari ini kozumi juga nak wawarkan yang kozumi telah membuat promosi untuk service design. Jadi kepada yang berminat bolehlah semaknya di SINI.

Ranking: 5

Comments:47

30 June, 2013 16:11

pindah rumah ke?

30 June, 2013 16:32

kena guna unifi la ni baru laju sikit

30 June, 2013 16:33

@mohdazahar:rasa macam pindah rumah kan

30 June, 2013 18:19

Biasalah bila di tempat baru semuanya baru..bro...

30 June, 2013 18:20

Tempat baru tu....rumah baru beli ke bro...atau sewa.

30 June, 2013 18:21

Kalau dah tetap di situ lebih baik gunakan TMnet streamyx je.

30 June, 2013 18:23

@Datin Tyka:
Guna unifi pun baik jugak.

30 June, 2013 18:24

Pastyinya masalah besar juga bila line internet slow..nak buat kerja online pun susah.

30 June, 2013 18:26

Tempat pintah tu di mana ya, mana tahu kenal ke tempat tu. Bolehlah kalau kebetulan boleh singgah rumah bro..

30 June, 2013 18:28

@sensasi2020:betul tu. unifi memang terbaik

30 June, 2013 18:28

@sensasi2020:ade juga kena guna yang lama

30 June, 2013 18:28

@sensasi2020:sekarang streamyx ni mcm slow saje

30 June, 2013 18:29

@sensasi2020:akan susah bg untuk fulltime blogger

30 June, 2013 18:29

@sensasi2020:koz nak rahsiakan tu. he he

30 June, 2013 21:21

streamyx akan dinaik taraf lebih laju tak lama lg :)

30 June, 2013 21:23

streamyx 8mbps laju gak ah.... tak lama boleh pakai stb, mcm unifi :)

30 June, 2013 21:27

@mohdazahar:ohyeke.. bagus ni

30 June, 2013 21:29

@mohdazahar:DT dari dlu guna streamyx aje

30 June, 2013 22:14

sy pun pakai streamyx, tak sabar dah nak pakai STB mcm unifi
:)

30 June, 2013 22:15

utk pakai STB mesti 8mbps ke atas... 1.0 MBPS tak leh

30 June, 2013 22:18

@mohdazahar:kiranya akan bertukar seperti UNIFI la kan

30 June, 2013 22:19

@mohdazahar:iskkh tak faham la.. hohoh

30 June, 2013 22:40

tak la tukar unifi. jap sy bg link info streamyx

30 June, 2013 22:41

ini http://amanz.my/2013/05/tm-memulakan-ujian-siaran-hypptv-melalui-streamyx/

baca la ...

30 June, 2013 22:52

dah baca ....bestkan bunyinya.... nak upgrade nie.....1mbps ke 8mbps :)

01 July, 2013 00:01

@mohdazahar:Lebih kurang cam2 la kot hihihi

01 July, 2013 00:01

@Datin Tyka:A,ah tul tu..koz pun terfikir nk guna itu^^

01 July, 2013 00:02

@sensasi2020:Rumah sewa je bro..x mampu lagi nak beli sebijik :P

01 July, 2013 09:24

aku tak sabar nak naik taraf kelajuan kepada 8mbps dgn ada hppyTV mcm unifi gak.. :)

01 July, 2013 18:52

hehe apa tension bro smpai ilang mood tulis entry

02 July, 2013 01:02

tension, aku pun tension.... laptop buat hal...huhuhu
malas nak beli baru hehehe

03 July, 2013 22:08

ada rindu kl dan selayang tak bro??hehehe

04 July, 2013 00:00

Sebenarnya pengalaman semasa mula-mula di tempat baru amat menyeronokkan. Ada sentimental value sedikit. Terutama kalau tempat tu kita bakal tinggal lama..

04 July, 2013 01:23

@mohdazahar: happy tv melalui streamyx 1mb boleh ke...tak tersekat-sekat ke?

04 July, 2013 01:26

kalau sebau pasal unifi...memang laju gila...nak buat krj berkaitan internet memang power..itu cakap2 yg dah gunakan.

04 July, 2013 01:26

kalau sebau pasal unifi...memang laju gila...nak buat krj berkaitan internet memang power..itu cakap2 yg dah gunakan.

04 July, 2013 01:27

Kalau nak guna unifi..tak ammpu rasanya...income di blog pun tak berbaloi...inikan pula nak guna unifi...nak harap gaji kerja...cukup utk menampung keluarga.

04 July, 2013 01:28

Unifi terbaik buat masa loni...tak tahulah kalau ada lebih laju lagi drp ni.

04 July, 2013 01:29

@Bidadari: pasti best tinggal tempat baru, dpt kenalan baru le...

04 July, 2013 01:31

Kenalan pelbagai ragam manusia....

04 July, 2013 01:31

Semoga tiada msalah bila di tempat baru...he..he..

04 July, 2013 01:32

Pasti lebih seronok, jika rumah sendiri...tak payah susah2 nak pindah lagi.

04 July, 2013 01:34

Dulu pakai P1...lagi dahsyat slow...nya betul2 gila...main quota...habis quota...masya Allah...mcm siput nak mampus..

08 July, 2013 00:54

@sensasi2020 : happy tv melalui streamyx 1mb TIDAK BOLEH. mesti 4mbps ke atas. utk terbaik, ambil 8mbps.

16 July, 2013 04:56

selamat mencoba situasi baru bro Kozumi

07 August, 2013 07:53

Sekarang pasti sudah menyesuaikan diri dengan tempat baru

21 August, 2013 18:17

rasa nak pindah tmpt br gak....harga rumah makin meningkat....skrg nie sgt mahal

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net