Ramalanku Benar Belaka Versi 2013 - Zarul Umbrella

Ramalanku Benar Belaka 2013

Ramalanku Benar Belaka 2013 - Salam semua, hari ini kozumi agak sebok dengan melaksanakan segala design tempahan dari pelanggan kozumi. Lewat pulak kozumi bangkit dari tidur hari ini gara-gara semalam follow blogger terkacak Malaysia iaitu Boni Kacak untuk berjumpa dengan Blogger retis iaitu Zarul Umbrella.

Seperti biasa plan semalam keluar pada waktu petang, seperti biasa kozumi akan memaksa Boni Kacak untuk menjemput kozumi dirumah kozumi...hihihi..nak tak nak dia kena jugak jemput wakaka. Tepat pukul 5 petang Boni Kacak sudah sampai di rumah kozumi(Awal pulak mamat ni sampai)biasa main pakai "Janji Melayu"...Oh Ramalanku Tidak Benar Belaka...Nampaknya Boni Kacak sudah pandai menghargai masanya. Terbaik Bro...hihihi...

Perjalanan bermula dan Boni kacak meramalkan kita haruslah menyinggah ke kedai mamak untuk minum-minum dulu sebelum meneruskan perjalanan ditempat yang ditujui. Apabila tiba di kedai mamak bermulalah gosip-gosip liar dan terkini di hujah dan di rungkai sesama sendiri..Gosip apakah??? Biarlah Rahsia...hahahaha..

Bila pukul 6 petang kami meneruskan perjalanan menuju ke cheras untuk berjumpa dengan Zarul Umbrella. Perjalanan agak lancar pada permulaan, entah macam mana bila masuk kawasan kl, perjalanan mula menjadi perlahan( Masin Jugak Mulut Boni ni...duk mintak jalan sesak...Amik ko!!wakakaka).

Dalam perjalanan menuju ke Cheras yang agak sesak, bermulalah satu perlawanan teka Awek dalam Kereta...Permainan apakah ini? kui..kui...kui...Permainan ini direka khas oleh Boni Kacak di mana ia suruh meneka setiap kereta yang melalui di jalan bertentangan, siapakah pemandu di dalamnya..Adakah wanita atau Lelaki...Nampaknya banyak juga kegagalan meneka yang diperoleh oleh Boni..."Bro please tukar cermin mata hahahaha"...Lelaki di katanya awek...Mak cik dikatanya awek...memang mata sepet betul wakakaka...Jangan Marah bro...

Hampir 40 minit perjalanan barulah tiba di kawasan yang ditujui. Jadi mulalah proses untuk menjejaki Studio Rakaman yang akan dihadiri Zarul Umbrella untuk membuat record Lagu pembaharuan Ramalanku Benar Belaka 2013. Bila dah jumpa lokasi Studio itu, kami singgah makan di restoran berhadapan dengan Studio. Jemput makan ya semua hihihi...

Buku Pesanan Makanan
Sedang Memilih Menu Makanan.

Makan Briyani Best
Akhirnya memilih Nasi Briyani hihihi.

Selepas abis makan bro Zarul pun tiba dan kami terus menuju masuk ke dalam studio rakaman dan bermulalah sesi rakaman suara.
Rakaman Zarul Umbrella

Perubahan terbaru pada Lagu Ramalanku Benar Belaka nayayian Bro Zarul masih lagi berbisa dan matap!. Memang tidak sangka kozumi berpeluang untuk melihat serta mendengar rakaman suara Bro Zarul Umbrella secara dekat dan live. Perubahan yang di lakukan dalam Lagu Ramalanku Benar belaka ini memang sangat mengagumkan dan sangat dinamik memang sesuailah mengikut peredaran masa. Bila dihayati dengan nada yang menyentuh perasan memang perghhhh...kozumi kasi 9.9/10 lah....

Kepada korang yang menyukai dan minat akan lagu Bro Zarul ini pastikan korang dapatkan nanti CD yang original apabila keluar dipasaran nanti. Jangan pulak memandai-mandai mendownload di internet pula. Memang tidak berkatlah kalau berbuat sedemikian umpama menuai padi milik orang lain tanpa kebenaran.



gambar kredit: Boni Kacak
Ranking: 5

Comments:24

19 June, 2013 15:24

NAYAYIAN memang sangat MATAP! ahahah. ko tu yang kena tukar spek mata..hehehehe

19 June, 2013 16:43

terbaik bro..tq

19 June, 2013 19:22

perghhh...rating 9.9/10 tu...confirm best lagu RBB 2013 ni...:D

19 June, 2013 19:36

@boni kacak:Memang terbaik bro...nyayian Bro zarul membuatkan sampai enko mengesatkan air mata kecilmu itu...aku perasan boni haha...

19 June, 2013 19:37

@Zarul Umbrella:Sesama Terimas Bro Zarul (Y)

19 June, 2013 19:37

@Ezad Skytech:Sudah semestinya bro...jangan ketinggalan bila cd dh mula jual nnt^^

19 June, 2013 20:22

senangnya bisa lihat langsung rekaman RBB 2013 tahniah Bro

19 June, 2013 21:38

tak lama nanti koz jadi retis plak

20 June, 2013 01:21

hoho..bila lah nak jumpa bloger-bloger retis semua ni..terbaek!!

20 June, 2013 02:14

Nice one bro! :D

-Saya nak jemput tuan rumah join contest saya. Ada 5 hadiah bernilai RM390 setiap satu. Jom. :D

20 June, 2013 15:36

lepas nih kozumiro boleh lah jadi artis. pemes tue ^_^

20 June, 2013 20:40

fuyoo....hebatnya korang nie

21 June, 2013 10:34

Wahh bestnyaaa... Tapi suara bro Zarul dr dulu sampai skrg maintainnnn.. sedap je walau nyanyi lagu apa sekali pun.. terbaekkk

suara mantap.. rupa pun... mantap... hehehe

23 June, 2013 23:33

@adzairdawati makdara:awet muda gitu kan

23 June, 2013 23:50

@Leeza dayasari [santai leeza]:memang mantap.. complete orangnya

23 June, 2013 23:53

orang tu dah botak.. hahaha

27 June, 2013 16:19

datin tyka. sape botak ?

27 June, 2013 16:57

baca dekat sini pasal zarul

http://beautifulnara.com/zarul-umbrella-kembali-popular-selepas-abpbh2012/

30 June, 2013 18:03

@mohdazahar:koz la da botak.. heeee

30 June, 2013 18:04

@mohdazahar:beutifulnara ni copy paste aje

02 July, 2013 01:24

yeke #datin tyka, beautifulnara nie copy paste. bukankan dia selalu follow artis

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net