Kurang Idea Update Entry


Salam semua, tertunggak pulak 2 hari ini untuk mengudate blog ini. Kozumi ni asyik buzy je kerjanya, hahaha...nama je Full Blogger...tapi sebenarnya masa untuk mengupdate tu ada, cuma idea untuk entry tu yang kurang.

Mungkin idea tak masuk sebab banyak sangat memikirkan idea untuk setiap tempahan design yang kozumi terima. Sesiapa designer di sini pasti perkara ini berlaku kepada korang jugakkan. 

Okey hari ini kozumi just hendak mewawarkan yang kozumi akan berangkat ke tempat baru tengahari nanti. Sesiapa yang blogger berdekatan call-calllah kozumi ya, mana tahu boleh mengeteh dan bergosip hihihihi.

Nampaknya permulaan hidup di kawasan baru akan bermula, jadi bila dah masuk kawasan orang kita kenalah bersikap positif selalu. Kena jadi budak baik-baik, tak boleh nakal-nakal sangat.

Moga segala perancangan dan matlamat yang kozumi telah tetapkan akan tercapai di sana nanti, amin...amin...amin...
Ranking: 5

Comments:44

moga selamat sampai ke destinasi....

23 June, 2013 23:24

biasa la.. kadang kadang tu tak ada idea nak update an

23 June, 2013 23:24

hati hati ya ke sana tu.. jerebu skrg ni

26 June, 2013 13:47

Harap2 idea akan datang jugak nanti..

27 June, 2013 15:12

xpe, lu update je pasal gua yang comel ni

27 June, 2013 16:18

nak update blog, sila jalan2 dulu (blogwalking). pastu nanti ada timbul idealah...hehehe

27 June, 2013 19:07

full blogger :) otai ni.. respek...

27 June, 2013 23:15

@Hairul Azni:harap harap juga la kan

27 June, 2013 23:16

@Tedi:memang kena respek ni.. he he

27 June, 2013 23:16

@mohdazahar:betul tu.. kekadang dapat idea dr blogwalking sahaja

27 June, 2013 23:17

@zuan:aduhhhh perasan sungguh la dia ni

27 June, 2013 23:18

DT pon sekarang kurang update.. entah malas nya nape

28 June, 2013 00:07

aku pulak kekangan masa. -.-

28 June, 2013 10:29

@Khairul Asrol:kena update blog selalu la gini

28 June, 2013 12:45

aku plak jarang update....

28 June, 2013 12:58

@Leeza dayasari [santai leeza]:

Ya lah tempat baru serba baru, ideapun kena baru.

28 June, 2013 12:59

@Datin Tyka:

Tiada idea tu sudah menjadi perkara biasa, tak perlu risaulah...

28 June, 2013 12:59

Semoga gembira di tempat baru.

28 June, 2013 13:00

Bagaimana dgn line internet, ada laju ke di sana. Moga tidak terjejas dgn kerja seharian.

28 June, 2013 13:02

Buat kerja spt biasa..tempahan design semakin banyak...teruskan, uodate entri jangan dilupakan.

28 June, 2013 13:03

Takkan org dah banyak pengalaman tiada idea kot?

28 June, 2013 13:04

Sememangnya masa cemburui kita, 24 jam sekejap je berlalu..Ramadhan dah nak datang. Persiapan baghaimana bro...?Harap tiada masalah?.

28 June, 2013 13:05

Saya kalau tiada idea terus je blogwalking. Kadang2 bila blgwalking kita akan dpt idea di sana.

28 June, 2013 13:07

Itu baru satu blog, jika banyak blog spt Encik Titan, bagaimana nak update satu2 blog tu..tapi beliau boleh je, tiada masalah?

28 June, 2013 15:36

idea2, jgn jd blogger hantu hehehe

30 June, 2013 16:36

@mohdazahar:takpee. koz dah botak.. rambut ok.. ahhaha

30 June, 2013 16:37

@sensasi2020:cikgu titan tu dah hebat sangat dah

30 June, 2013 16:38

@sensasi2020:memang blogwalking jalan terbaik

30 June, 2013 16:40

@sensasi2020:yang penting koz dah bersedia nak bg duit raya kt DT. thanks.. heeee

30 June, 2013 16:40

@sensasi2020:bole jadi jugak bro

30 June, 2013 16:41

@sensasi2020:utamakan yang mana penting dlu

30 June, 2013 16:41

@mohdazahar:sama la kita.. kena cari idea juga ni

30 June, 2013 21:37

idea byk komen datin tyka kan kan kan hahahahaha. pendatang baru sensasi2020 sibuk bkerja keras rampas top comments no.1 :P

06 July, 2013 11:20

@mohdazahar: he he he.. biasa la tu pasti ramai pesaing pnye

06 July, 2013 23:53

@Datin Tyka: Biasalah tu..kadang2 tiada idea nak update.

06 July, 2013 23:53

@Datin Tyka: Biasalah tu..kadang2 tiada idea nak update.

06 July, 2013 23:54

Kalau ada idea tiada masa pulak nak publish.

06 July, 2013 23:55

Blog bro jenis publish cerita drpd sumber lain...paling tidak boleh jugak publish cerita-cerita pelik.

06 July, 2013 23:57

Biasalah tu...bukan semua org ada point nak publish.

06 July, 2013 23:57

Kena blogwalking byk sikit, cari point drp rakan2.

06 July, 2013 23:59

Banyak sangat persaingan...pageview pun semakin kurang. Lainlah buat GA,contest atau top komen.

07 July, 2013 00:00

Apapun saya akan sentiasa ke sini.

12 July, 2013 22:31

jalan2 , tersinggah sini plak...hehe (mencari idea) :P

16 July, 2013 04:58

semoga lebih banyak lagi reski di tempat baru itu lebih banyak tempahan design

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net