Kesibukkan Melampau Melanda


Salam semua, agak lama tidak mengudate blog kesayangan kozumi ini. Sekarang ini kozumi memang kurang masa untuk mengupdate blog kerana sedang fokus dalam memperkukuhkan lagi bisnes design ini.

Walaupun beberapa minggu lepas kozumi mendapat hentaman kuat dari dugaan kehilangan Facebook akibat manusia yang berhati busuk. Tapi kozumi kuatkan semangat untuk tempuh dugaan ini. Alhamdulillah masih dapat bertahan sehingga sekarang.

Agak lewat jugak kozumi update blog ini, sebab masa ini saja yang dapat kozumi luangkan untuk blog ini. Harap-harap ada jugak yang sudi membaca dan meninggalkan komen. Maaf jika kozumi tidak membalas kunjungan rakan-rakan blogger sekalian, insyallah jika ada masa terluang kozumi akan laksanakannya...


Ranking: 5

Comments:60

11 June, 2013 07:10

insyaAllah.. akan support koz.. sabar ya.. pasti ada hikmah.. mungkin rezeki akan berlipat kali ganda kan..

eh koz, dah takde top komenter ke? heeee

11 June, 2013 12:25

rilex2...... wat keje dulu la..... update blog later...

Datin tyka: rilex ah.... dan tahniah top comment sekali lagi.

11 June, 2013 13:15

@Datin Tyka:Ami, mekasih DT, ouh ada2..masih ada...jgn risau^^ resurt dh ada, lum sempat nk wawarkan...nnt koz akan wawarkan :P

11 June, 2013 14:12

@Budak Nakal:he he xde la risau mana pon... saje tanye... kot kot da tutup.. he he

11 June, 2013 14:12

@mohdazahar: hahaha saje je la

12 June, 2013 12:56

utamakan yang penting dulu bro :)

13 June, 2013 15:19

Semoga bisnes semakin sukses.... dah dapat luangkan masa blogging yea

Anonymous
13 June, 2013 23:28

full time blogger pun sibuk gak?

19 June, 2013 01:15

Hari-hari pakai kasut,
Kerja tak buat jadi serabut.

19 June, 2013 01:17

Anak dara sering merajuk,
Bagi komputer terus buka facebook.

19 June, 2013 01:18

Sibuk dengan promosi design,
Cek dapat tapi tak sign.

19 June, 2013 01:19

Di pagi hari makan maggi,
Moga dapat duit lebih lagi.

19 June, 2013 01:21

Besi dibeli nak buat gate,
Sibuk design lupa update.

19 June, 2013 01:23

Budak menangis kena cubit,
Duit dapat walaupun sedikit.

26 June, 2013 04:27

Dapat duit mencanak hebat,
Dapat duit simpan tersemat..

29 June, 2013 17:24

Kesibukan membuat kita tidak keruan, apa yang perlu dibuat dahulu ya?

29 June, 2013 17:25

Kalau dikira kena buat yang penting dahulu, kalau yang menjana income perlu didahulukan...barulah cuba yang kurang penting pula. Itulah patut dilakukan.

29 June, 2013 17:27

Nampak gayanya design bro untuk pelanggan semakin melimpah, itu rezeki yang Allah berikan, ambillah peluang seadanya.

30 June, 2013 17:14

@sensasi2020:alhamdulillah rezeki koz datang menimpa

30 June, 2013 17:15

@sensasi2020:memang yang penting kena utamakan dulu

30 June, 2013 17:15

@sensasi2020:insyaAllah koz akan pandai susun jadualnya

30 June, 2013 17:16

@sensasi2020:dapat duit dari DH ritu pon banyak.. heeee

30 June, 2013 17:17

@sensasi2020:tak kisah sedikit atau pon banyak.. rezeki datang dari Allah S.W.T

30 June, 2013 17:17

@sensasi2020:sedap pantun nya.. he he

30 June, 2013 17:18

@sensasi2020:tak elok makan maggi

30 June, 2013 17:18

@sensasi2020:mana ada anak dara suka merajuk

30 June, 2013 17:18

@sensasi2020:memang akan serabut kalau tak buat kerja

30 June, 2013 17:20

@Anonymous:fulltime lagi sibuk

30 June, 2013 19:04

@Datin Tyka: Rezeki pasti Allah bagi jika berikhtiar.

30 June, 2013 19:05

@Datin Tyka: Rezeki mencurah-curah, itu bagus sangat.

30 June, 2013 19:06

@Datin Tyka: Rezeki lagi banyak lagi bagus, boleh jadi kaya dibuatnya.

30 June, 2013 19:07

@Datin Tyka: Yg penting kena utamakan dahulu.

30 June, 2013 19:07

Yang tak penting harus letak di belakang dahulu.

30 June, 2013 19:08

Sibuk mana pun keluarga dan suruhan tuhan jgn dilupa.

30 June, 2013 19:09

Ingat pesan org tua kita, buat kerja perlu bersungguh2.

30 June, 2013 19:10

Apa yang penting, kita happy..jgn kisah dgn org kata.

30 June, 2013 19:10

Apa yang penting, kita happy..jgn kisah dgn org kata.

30 June, 2013 19:11

Semua org sibuk2 dgn kerjaya...hingga tidak ingat keluarga, iru namanya nak cari nahas.

30 June, 2013 19:32

@sensasi2020:haa jangan cari nahas ya

30 June, 2013 19:33

@sensasi2020:peduli dengan orang kata tu

30 June, 2013 19:33

@sensasi2020:ni mesti tengah sungguh sungguh nak komen.. ahhaha

30 June, 2013 19:33

@sensasi2020:betul.. jangan lupaka keluargal.. itu paling penting

30 June, 2013 19:33

@sensasi2020:Allah juga yang beri rezeki

30 June, 2013 19:34

DT pon tengah sibuk.. sibuk menyerang komen blog .. hahaha

04 July, 2013 02:58

@Datin Tyka: DT sibuk nak top komen ni.

04 July, 2013 02:59

Ada habuan dpt top komen...RM50, byk jugaj tu.

04 July, 2013 02:59

Ada habuan dpt top komen...RM50, byk jugaj tu.

04 July, 2013 03:00

Rezeki jika tak jana mana boleh dpt.

04 July, 2013 03:02

Kalu sini RM50. situ, RM30, nin di sana RM10 dan dekat itu ini RM50, banyak tu bila dikumpul. Boleh bayar line internet dah.

04 July, 2013 03:05

Mungkin bulan July..bulan puasa, aktiviti komen semakin kurang...sibuk nak buat amalan pahala.

04 July, 2013 03:07

Bulan Ramadan lagi sibuk nak jana duit...jual produk...

04 July, 2013 03:07

Apa2 produk pun boleh janji dpt duit.

04 July, 2013 03:08

Bolehlah juga buat bekalan hari raya nanti, nak buta persiapan itu dan ini.

04 July, 2013 03:10

Selamat berpuasa rakan2 semua, semoga puasa tu berisi penuh dgn pahala.

04 July, 2013 03:11

Buatlah amalan byk2 dan pahala dan rezeki utk hari akhirat. Saham akhirat.

14 July, 2013 02:26

@sensasi2020: Yalah semuanya sibuk hinggakan siapa ug dpt top comentator utk bulan June pun tak tahu siapa yg menang. Bila nak umum bro top commentator di blog bro.... Takkan sibuk begitu sekali, tapi jgn sampai hadiah yg dijanjikan belum lagi dikreditkan ke akaun peserta/pengunjung.

14 July, 2013 02:27

Nak di kata semuanya sibuk je, cuma pandai membahagikan masa tu.

14 July, 2013 02:31

@Datin Tyka: Masa sibuk kerja banyak,
Senang kerja habuannya tak dak.

14 July, 2013 02:32

Makan nasi dengan teman,
Bila pula nak siar top komen.

14 July, 2013 02:34

Goreng daging dengan cuka,
Bila lagi nak belanja .

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net