Top Commentator May 2013 Blog Jejaka Paling Nakal


Salam semua, hari ini kozumi ingin umumkan Top Comments untuk bulan May bagi kaki komen Blog Jejaka Paling Nakal. Maaf agak terlewat untuk mengumumkannya atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.

Kepada rakan-rakanyang lain, jangan lepaskan peluang ini untuk merebut gelaran Top Comments di Blog Jejaka Paling Nakal ini setiap bulan. Setiap Top Comments akan mendapat hadiah berupa wang tunai.

Nampaknya pemenang Top Comments bulan ini adalah orang yang sama, Taniah di ucapkan kepada Datin Tyka. Kiraan komen ini kozumi telah ambil pada detik 31 June 2013 jam 12.00 malam.

Kepada Datin Tyka dan mohdazhar sila emailkan nama,email,no akaun(maybank) kepada koz di kozumi_ro@yahoo.com . 

Tempat Pertama: Datin Tyka RM50 
Tempat Kedua : mohdazhar RM30 





Ranking: 5

Comments:98

15 June, 2013 11:39

haha..gua tak larat nak main komen-komen macam ni.

15 June, 2013 12:28

paling banyak puluh agaknya gua tak pernah sampai ratus haha

15 June, 2013 19:22

waaah.. thank you thank you... good luck untuk yang lain juga

15 June, 2013 19:23

@titan: gua pakai komen je..

15 June, 2013 20:25

ok DT dah emailkan nya

15 June, 2013 22:55

insyaAllah banyak rezki masuk bila tangan senang memberi,, :')

17 June, 2013 10:13

Tahniah Datin Tyka top comments bulan may 2013 sekali lagi, dan terima kasih koz bagi hadiah tempat kedua. i will send emel later... :) thanks...

17 June, 2013 20:46

@mohdazahar:tahniah juga ya.. same same kita sentiasa support blog koz ini

18 June, 2013 23:28

#DATIN TYKA : BETUL 3X :)

19 June, 2013 01:09

Datin Tyka semakin maju,
Pasti dia komen selalu.

19 June, 2013 01:10

Datang ke sini ingin komen,
Jika komen jangan komplen.

19 June, 2013 01:12

Tiap hari kena datang,
Barulah komen boleh menang.

19 June, 2013 01:13

Budak-budak makan coklat,
Semuanya nampak begitu hebat.

19 June, 2013 01:58

@sensasi2020: tapi DT tak makan coklet.. he he

19 June, 2013 01:58

@sensasi2020:itu la tips sebenar.. rajinkan diri

19 June, 2013 01:58

@sensasi2020:dalam hidup jangan banyak komplen...

19 June, 2013 01:58

@sensasi2020:he he terima kasih atas pujian

19 June, 2013 01:59

@mohdazahar:macam upin ipin lak

19 June, 2013 14:14

aku dah komen banyak dah. tak pernah tersenarai nama aku. ini tidak adil... di manakah keadilan di dalam dunia ni??? sob3...

19 June, 2013 22:42

ermm.. koz belum transfer lagi kan.. just nak pastikan aje

20 June, 2013 15:37

perrghh... tahniah kepada pemenang ^_^

20 June, 2013 20:39

Boni kacak: nak komen byk2, sila dtg singgah dan baca blog budak nakal blogspot ni tiap2 hari mau pun singgah 24jam tiap2 hari kalo boleh....hahaha

20 June, 2013 21:27

@mohdazahar:pasti boleh pnye kan

21 June, 2013 23:30

yalah...Datin Tyka lg hebat....Raja komen dlm blog ini

tahniah kpd pemenang.

23 June, 2013 23:29

@mohdazahar:he he tak apa. kita usaha same same ya

23 June, 2013 23:30

akan cuba terbaik untuk bulan ni pula.. fuhh

25 June, 2013 00:18

@Datin Tyka : hehehe.....Datin sentiasa Terbaik :P

25 June, 2013 01:11

@mohdazahar:akan cuba untuk sentiasa menjadi yg terbaik

25 June, 2013 01:12

tunggu tunggu duit masuk.. heee macam tunggu gaji plak

26 June, 2013 02:49

Jelous dgn mereka ni, Insya Allah nak masuk senarai utk bulan Jun ini.

26 June, 2013 02:51

Saya pun nak menang jugak top komenentor ni. He..he...

26 June, 2013 02:52

Kalau masuh list utk bulan Jun ini satu bonus la...

26 June, 2013 02:54

Datin Tyka dan mohdazahar memang hebat, tahnia buat mereka berdua.

26 June, 2013 02:56

Begitu tinggi komen yg diberikan..sesuatu yg sukar untuk dipintas...namun perlu lebih usaha utk bulan jun ini.

26 June, 2013 19:03

usaha lebih.. cayok cayok

27 June, 2013 01:58

makin mencabar ini kali

27 June, 2013 01:58

@sensasi2020:he he.. ada masa, komen saja

27 June, 2013 01:58

@sensasi2020:jangan harap. kekekekkeke

27 June, 2013 01:58

@sensasi2020:jom la cuba lawan...

27 June, 2013 01:59

@sensasi2020:memang bonus

27 June, 2013 01:59

@sensasi2020:ade pesaing baru nampaknya

27 June, 2013 01:59

good luck pada sensasi.. nampaknya nak lawan

27 June, 2013 16:23

biar betul.....kalo camtu semoga berjaya.... datin tyka,saya nak "tumpang" kat belakang datin skali boleh hehehehe

27 June, 2013 16:24

semoga berjaya kepada sensasi2020.... :P

28 June, 2013 14:52

biar betul sensasi2020 nie, tgk jumlah komen dia skrg nie.. blog budak nakal tak update. dia p komen semua artikel. rajin giler

30 June, 2013 16:43

@mohdazahar:dia tengah nak lawan la tu.. den tengah mengejar. ahaha

30 June, 2013 16:43

@mohdazahar:hahhaha dia tengah usaha tu.. dia komen sekali banyak tu

30 June, 2013 16:44

@mohdazahar:mai la tumpang.. tp duit tak dapat. ahahhaha

30 June, 2013 16:44

@sensasi2020:nampaknya sedang usaha ya

30 June, 2013 18:33

susah nak kejar... semput.. dah la 5 blog den nak kejar ni

30 June, 2013 18:41

kejar jgn tak kejar, kejar biar dapat.

30 June, 2013 18:42

Komen lah sebanyak mana pun tiada siapa yg larang, asalkan rajin.

30 June, 2013 18:43

Hebat Datin kita..dpt no 1, minta2 boleh bulan ni?

30 June, 2013 18:44

Biasalah tu bila komen, mestolah kena byk2, baru boleh top.

30 June, 2013 18:45

Bila komen byk..sedikit sebanyak dapat menaikan nama kita kot?

30 June, 2013 18:46

Agak2 boleh lintas Datin Tyka ke tidak. Laju semacam dia punya komen.

30 June, 2013 18:48

Line slow ni, rasa mcm tak sempat lah nak lintas.

30 June, 2013 18:49

Nak jadi kaki komen, tak dpr no 1, dpt no 2 dah kira ok jugak.

30 June, 2013 18:50

Suka lihat nama kita ada di sisi blog ini, itupun kira utk penjenamaan jugak tu.

30 June, 2013 18:52

Penjenamaan tu amknanya, bila saja org lihat dia dah tahu itu siapa?

30 June, 2013 18:52

Dulu biasanya di bloh Denaihati yg ada, tapi skrg ramai dah yg buat top komen sbg insentif.

30 June, 2013 18:53

Sangat bagus buat benda ni...menaikan trafik kita.

30 June, 2013 18:55

Jika kita dpt menjana duit di internet byk, tak salah buat top komen ni...ia nampak manrik pelawt mengunjunginya.

30 June, 2013 18:56

@Datin Tyka:
Ok, kita lawan siapa hebat.

30 June, 2013 18:57

@Datin Tyka:
Memang mencabar..

30 June, 2013 18:58

@mohdazahar:
Insya allah, jika tiada halangan yg datang.

30 June, 2013 18:59

@Datin Tyka:
Dati seorg yg pro komen tiada masalah nak pintas...

30 June, 2013 18:59

@Datin Tyka:
Di mana ada kemhuan di situ ada jalannya.

30 June, 2013 19:00

Nak jana duit bukan melalui iklan sahaja, komen pun boleh dpt. Hebatkan.

30 June, 2013 19:02

@Datin Tyka: Kita tengok siapa yg hebat, tak mahu mengalah selagi tarikh belum tamat.

30 June, 2013 19:03

Komen byk2, boeh dpt duit, kalau iklan belum tentu lagi jika tiada promosi besar2an.

30 June, 2013 19:21

@sensasi2020:betul tu. kena pandai cari blog yang beri duit dari segi komen

30 June, 2013 19:21

@sensasi2020:tapi susah nak lawan la kalau ada pesaing. he he

30 June, 2013 19:21

@sensasi2020:memang hebat sangat

30 June, 2013 19:22

@sensasi2020:ramai yang akan suka kalau ada top komen ni

30 June, 2013 19:22

@sensasi2020:bagus juga sape ikut cara denaihati ni

30 June, 2013 19:22

@sensasi2020:benar tu memang setuju

30 June, 2013 19:22

@sensasi2020:tak kisah mana mana pon.. asalkan bole dapat duit dengan usaha sendiri kan

30 June, 2013 19:23

@sensasi2020:ramai kenal DT melalui komen ini

30 June, 2013 19:23

@sensasi2020:hehhe takpe usaha lagi

30 June, 2013 19:23

@sensasi2020:tepat sekali

30 June, 2013 19:23

@sensasi2020:kejar selagi boleh

30 June, 2013 19:23

@sensasi2020:rajin dan tak buang masa

30 June, 2013 19:24

@sensasi2020:hahahha pro la sangat

30 June, 2013 19:24

@sensasi2020:insyaAllah akan usaha lebih lagi

30 June, 2013 19:24

@sensasi2020:heeeee ... tengah rajin ni..

30 June, 2013 20:15

kena hack.. damn

30 June, 2013 20:15

sampai hati ada orang hack account.. hmmm

30 June, 2013 21:45

bukan mudah untuk lawan.. kena usaha dan sabar

30 June, 2013 21:47

jom teruskan usaha kita semua

02 July, 2013 01:28

mak aik.....macam2 ada hehehehehe

02 July, 2013 01:31

sape yg menang JUN nie, aku tempat ketiga....tahniah Datin tyka dan Sensasi2020.

02 July, 2013 01:32

sukanya tgk perang komen.... :P

02 July, 2013 01:39

Koz pasti pening nak baca komen byk sgt....pasti inbox emel dia full komen hihihi

04 July, 2013 09:01

masih menunggu bayaran.. he he he...... insyaAllah July turn DT lagi

16 July, 2013 05:06

sulit untuk mencabar dua teratas yang penting bia masuk dalam senarai itu target saya

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net