Lirik Lagu Harimau Malaya Selamanya - Ultras Malaya



Jom layan lagu dari Ultras Malaya untuk pasukan Harimau Malaya kita. Memang best bila layan lagu ni. Boleh menaikkan semangat kita semua sebagai peminat pasukan Harimau Malaya kita.First time koz degar lagu ni dekat radio, wow bila je dengar memang bersemangat. Apa lagi jom layan sekali dengan liriknya.



Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya harimau malaya

Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya sokong Malaysia

E lelelelele lah ooo ooo
E lelelelele lah aaa aaa
E lelelelele lah ooo ooo
E lelelelele lah harimau malaya
Harimau malaya
Harimau malaya
Harimau malaya

E lelelelele lah ooo ooo
E lelelelele lah aaa aaa
E lelelelele lah ooo ooo
E lelelelele lah

Inilah tanah tumpahnya darahku
Negara pasukan piala hanya satu
Harimau kami berlari laju
Belang nak tertanggal dari baju
Harimau kami cekap gelecek
Pertahanan lawan tumbang sederet
Bila turun padang berumahkan gelanggang
kalau berani mari bertandang hah

Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya harimau malaya

Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya ooh Malaysia

E lelelelele lah ooo ooo
E lelelelele lah aaa aaa
E lelelelele lah ooo ooo
E lelelelele lah harimau malaya
Harimau malaya

Semua berlari hingga tiada keringat
Gol pertama untuk negara kedua untuk pingat
Bila atas padang main tak ingat
Tiap hantaran kemas tiap gerak ligat
Pernah kah ada harimau yang jinak
Jawapan nya tidak semestinya lincah
Penyokong di stadium beranak pinak
Untukmu Malaysia kami ceria

Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya harimau malaya

Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya ooh Malaysia

E lelelelele lah ooo ooo
E lelelelele lah aaa aaa
E lelelelele lah ooo ooo
E lelelelele lah harimau malaya
Harimau malaya

Hey, mari kita semangat
Hitam kuning terpahat
Mari kita berjuang
Teguh berperang di padang
Sekali lagi maju lagi serang lagi
Gagah berani sebati tidak gentar tenang
Dengan sorakan gemilang
Harimau malaya pasti menang

Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya harimau malaya

Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya
Selamanya-selamanya ooh Malaysia

E lelelelele lah ooo ooo
E lelelelele lah aaa aaa
E lelelelele lah ooo ooo
E lelelelele lah harimau malaya
Harimau malaya
Harimau malaya
Ranking: 5

Comments:9

30 November, 2011 09:27

best..best lgu nih ^_^

30 November, 2011 09:34

aku sgt suka lagu ni...boleh jdkan lagu utk dgr hari2 ...heheheeh

30 November, 2011 11:25

Lagu ni memang best bro...terbaiklah...

30 November, 2011 13:58

@Mira Adzlia

Memang best pun...ni koz tgh dgr lagi lagu ni..hahah...x jemu lak rasanya...

30 November, 2011 13:59

@KimmieSerupa macam koz juga...lagu ni pun dh bubuh kat playlist muzik koz^ ^

30 November, 2011 14:00

@Faizalyup...betul tu bro...x silap aku ada pelbagai jenis lagu yg ada untuk Harimau Malaya...Nanti lau ada aku post lagi ok...

30 November, 2011 15:33

@kozumi_ro

terbaik!!!..

01 December, 2011 12:01

gmbr harimau malaya 2 lawa laa..

22 March, 2016 17:10

Cantik poster Harimau Malaya tu..

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net