Budak Nakal Blogspot

Budak Nakal Blogspot merupakan sebuah blog jejaka paling nakal yang memaparkan tutorial blog, tips SEO dan widget comel.Di sini juga ada menyediakan perkhidmatan tempahan design.

Video suami tangkap isteri khalwat

Video suami tangkap isteri khalwat

Perkara beginilah kita harus elakkan, semasa lakukan tidak beringat. Bila dah terkantoi barulah ingah Allah swt. Dan sepatutnya tidak perlulah memukul lelaki itu sebegitu rupa, sebaik-baiknya serahkan sahaja pada pihak berkuasa yang menjalankan tugas ini supaya dapat membuat tindakan keatas pasangan ini.






3 comments:

azlan said...

hentam sampai mati je...

14 September, 2012 00:22  
KA! said...

lol.. bini dye leh khalwat ngan jantan laen?
ape celop? meh aku nak promote ubat kuat seringit satu
http://www.klik-aje.com/

14 September, 2012 02:05  
mohdazahar said...

ya allah...terlampau sudah

cuba bayangkan kalo isteri korang khalwat, apakah perasaan korang ? sudah tentu hati hancur , apa nak buat masa tu?

28 April, 2013 09:09  

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^