Mari turut serta dalam NuffnangXJika anda ingin tahu, 50% daripada pengguna Facebook dan Twitter hari ini aktif menggunakan rangkaian sosial mereka pada telefon bimbit mereka. Berbanding dengan hanya 1% daripada pembaca blog Asia datang dari telefon bimbit. Pada kali ini NuffnangX mahu membantu anda berubah dan membuat blog anda sebagai kuat pada ruang mudah alih kerana ia adalah pada desktop.

NuffnangX akan menghadiahkan USD50, 000 ** jauh untuk menyokong blogger yang ingin membina pembaca mudah alih mereka.

Jadi, jika wang adalah sebab bagi permasalahan blog anda, jangan bimbang! Anda boleh melakukan apa sahaja yang anda mahu dengan wang-pek beg anda dan pusingan perjalanan dunia. Beli DSLR yang anda telah bermimpi tentang. Sky menyelam atau mendaki Gunung Kilimanjaro. Apa sahaja yang anda mahu, kami akan memberikan anda wang tunai untuk melakukannya.

Untuk capai semua ini anda hanya perlu lakukan dengan hanya menunjukkan kepada kami bagaimana kuatnya anda boleh berada di telefon bimbit. Perhimpunan pembaca blog anda untuk mengikuti blog anda pada NuffnangX dan anda akan diberikan wang tunai bukan hanya untuk menjadi hebat, tetapi untuk menjadi antara blogger yang paling berpengaruh pada telefon bimbit!

Lawati thesearch.nuffnangx.com untuk mengetahui lebih lanjut.


Seperi koz, koz dah join NuffnangX.korang bila lagi? Dikatakan sesiapa yang memiliki follower terbanyak dapat menang USD10k tuu...Jom follow koz di SINI
Ranking: 5

Komen Di Sini

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net