Tempahan Watermark" tentangikram.com "

http://img819.imageshack.us/img819/5940/watermarkikramtest.png 

Hai all...Hari ini koz nak pamirkan hasil kerja tempahan design yang koz dapat dari en ikram kita iaitu pemilik blog tentangikram.com.En ikram kita ini memerlukan perkhidmatan tempahan membuat watermark untuk blognyer.Jadi dia telah memilih koz untuk  memdesignkan watermark berkenaan.First time koz singgah di blog En ikram kita ini...wa...sangat terpegun koz melihat rupa blognya...kemas dan teratur....Kalau nak lihat rupa blog En ikram kita ini,korang klik DI SINI.

Okey berbalik pada design,koz telah hasilkan watermark ini dengan menggunakan imaginasi koz sendiri.Dengan melihat rupa bentuk,warna dll...koz dapat idea untuk mendesign watermark yang sesuai dengan blog En ikram..Macam mana rupa bentuk watermark yang dah di hasilkan??Lihat di bawah...
http://img695.imageshack.us/img695/2669/watermarkikram.png 

Tadaa...hhihi okey tak^^...harap En ikram kita berpuas hati dengan hasil watermark yang koz telah hasilkan...

p/s: Tempahan dan hasil tempahan anda boleh lihat di SINI


Semasa koz jenguk-jenguk blog En ikram kita ini terbaca nota yang En ikram kita sampaikan di blognya...Nak tahu nota apa?...Okey baca di bawah:-

Exchange link yang ke-100 akan menerima ganjaran daripada
http://www.tentangikram.com/ secara ekslusif .. cEPAT ! ,
apabila sudah jadi,sila buat entry yang anda sudah menjadi exchangelink
tentangikram.com ke 100 di blog anda ... email link entry ke ecram@yahoo.com.my

Ahak nak tahu siapa pengunjung bertuah itu??hahah Koz lah apa lagi...wa...murah tul rezeki hari ini...tak sangka lak pengunjung ke 100 itu adalah milik koz...tak sabar rasanya nak tunggu hadiah misteri itu tiba^^...
Ranking: 5

Comments:6

27 September, 2010 09:49

woah, chantek.. =.^

tahniah juga.. hehe

27 September, 2010 19:31

Pinky Pixie mekacih cik pinky^^

28 September, 2010 10:06

Koz, tahniah !! lawa ..

28 September, 2010 19:15

mekasih bro sufian^^,...

29 September, 2010 11:02

Salam, Nih Nak Bagi Tau Sila Cek Entri Terbaru Saya Sebab Anda Baru Sahaja Di-TAG !

30 April, 2013 21:18

siapa kata sampah tu? suro tengok design ni.. cantik kotttt..

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net