Hakim COntest " Contest Saya Mahu Template COmel ! ! ! "

ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Hai all...ahak gambar sape kat atas ni???ha...kalau korang nak tahu,inilah gambar adik bongsu koz...comel tak^^,...Comelkan...tengok abang lah kikiki...okey sebelum ini koz ada buat posting berkenaan senarai nama peserta contest saya mahu template comel.Jadi segala link sudah di cek oleh tuan empunya nama...And sekarang koz akan fokus pada undian pula...Undian akan di tentukan secara rawak dengan menggunakan kertas yang tertulis nombor yang mengikuti turutan para peserta...dari nombor 1 hinggalah ke 125(pad peserta sila semak nombor masing-masing di sini)...undian ini akan di buat oleh adik bongsu koz ini(jangan risau nanti koz sertakan gambar semasa undian di jalankan okey)dan undian pertama yang di cabut undinya adalah untuk pemenang tempat ketiga dan undian kedua adalah untuk pemenang tempat kedua dan undian ke tiga adalah untuk pemenang tempat pertama dalam contest ini...Jadi keputusannya akan koz umumkan dalam masa terdekat okey...dan kepada yang tak sempat nak join jangan kecewa,insyallah koz akan buat lagi contest seperti ini dari masa ke semasa...
Ranking: 5

Comments:17

03 September, 2010 01:00

alololooo~ hakim comel yer..? hehe~

03 September, 2010 01:23

adik hakim yang syomel~
nanti akak blanje eskrem eyh??
haha!

niway comel adek kamu..

03 September, 2010 01:42

cutenya sihakim tu..
bagi sis menang ya!!

03 September, 2010 01:47

namanya wan mohd hariz irfan^^

03 September, 2010 06:18

^_^ cute

03 September, 2010 08:15

hehe..mmg comel adik hariz irfan..jgn lupe pilih sweetmama ye adik hariz..hehehe

03 September, 2010 09:09

wan mohd hariz chumell:D

03 September, 2010 09:34

comeynyaa dier..

nak cubet leh? haha :)

03 September, 2010 11:27

wah, kecik2 da jadi hakim.. hehe..

03 September, 2010 13:04

ambik yg no.6 ye dekk.. :D

03 September, 2010 14:10

comelnyer hakim kte~ hehe

04 September, 2010 05:59

no 22 yer adik hariz yang comel..wink2~

04 September, 2010 09:20

cumelk nyer dak nie..hoho~~

04 September, 2010 11:28

alolo cumil nya dier. :m:
come 2 mama..hik3

05 September, 2010 09:08

Alaaa ... Aku dah join aritu, tapi disebabkan blog aku baru balik , cianlaa :( xdpt juin daaa



- Jom Masuk Blog SaYa Plak - http://sufian7z.blogspot.com | http://sufianz-hakim.blogspot.com

07 September, 2010 09:56

comei nye hakim die..ehehehehe....

07 September, 2010 11:33

bila nak umum keputusan?:)

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net