FantasiaRO (Ragnarok Private Sever Malaysia)



 ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Hai all...hari ni koz nak promot salah satu private sever dalam malaysia ini dalam game ragnarok...bagi sesiapa yang pernah main,sedang main atau belum pernah main ,jom pakat ramai-ramai join sever ini...Segala maklumat tentang sever ini korang boleh lihat di bawah.
Image
Kalau nak lagi detail korang boleh klik link di bawah^^

Control Panel
Forum
Ranking: 5

Comments:9

23 September, 2010 15:35

lama tak men benda alah ni.hahaha

23 September, 2010 15:55

^^jum lah main...koz ade dlm sever tu^^

23 September, 2010 16:36

ro niy game yg cner erk senanyer..

23 September, 2010 18:40

game lawan2 monster...
kne up lvl utk jdi kuat

23 September, 2010 19:03

wow! bez ni! :D

23 September, 2010 19:11

besy sgt sbab ade byk charakter lh jdi^^^

23 September, 2010 19:41

best ke Ragnarok ni? dari dulu lagi asyik dengar pasal game ni.

23 September, 2010 21:12

Kalau nak tahu best ke tidak...cube dulu...kalu bgi diri koz sdiri mmg best sgt2^^

06 September, 2012 09:57

Selamat pagi semua, diharapkan pada harini kita dapat mempromosikan server ragnarok masing-masing, lagi banyak lagi best. Jangan lepaskan peluang terbaik ini , promote seberapa banyak server dimalaysia, mahupun server anda sendiri yang anda mahukan hanya kat page ni, terima kasih kerana sudi menyokong page ini ya ;-D

Sila masuk sini - http://www.facebook.com/pages/R-O-Made-In-Malaysia/281618385276517?ref=notif&notif_t=page_new_likes

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net