Template Pemenang Pertama COntest Saya Mahu Template Comel!!

 ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Alhamdulillah akhirnya siap sudah proses pemberian template comel kepada pemenang tempat pertama iaitu Cik PinkyGirl.Taniah lagi sekali koz ucapkan^^.Nak tahu camne rupa template yang di maksudkan silalah terjah DI SINI...Segala design header,sidebar telah koz design khas untuk template tersebut.Memang sesuai dengan cita rasa tuan empunya blog tersebut.Sebab dier pun minat warna pink juga^^.Jadi kepada Pemenang tempat kedua dan ketiga,selepas ini koz akan designkan header korang pula okey...
Ranking: 5

Comments:7

25 September, 2010 00:53

thanx again. hekhek.

nanti koz buat lg contest!

msti ramai nak join punye.. =)

25 September, 2010 00:57

Pinky PixieSesama...insyallah...akan koz langsungkan lagi contest mcm ini^^

25 September, 2010 01:31

comelnya template..:)

25 September, 2010 01:34

nabilah makacih^^..hihihi

26 September, 2010 15:19

assalamu alaikum..comel lah bloq awak ni..leh tunjuk ajar kit,,hehe..salam ziarah yer

27 September, 2010 00:36

waalaikumsalam....

salam ziarah juga^^

boleh aje...kalau ade mslh lh g tau^^

30 September, 2010 09:52

Comelnya..baru je dpt tahu psl
contest ni.

buat lah contest lagi,sy nak join
ni Koz :)

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net