Pemenang Bertuah Dalam COntest Saya Mahu Template Comel!!!

 ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Hai all...Ahak, di sini koz akan umumkan pemenang bertuah bagi tempat pertama,kedua dan ketiga dalam contest yang koz telah anjurkan pada bulan lepas yang telah berakhir pada 31 ogos 2010.Apa-apa hal koz nak mohon maap sebab lambat mengeluarkan keputusan contest ini atas sebab-sebab yang tak dapat di elakkan...hihi...jangan mare erk^^Di sini juga koz nak mohon maap lagi sekali kerana tidak dapat lampirkan gambar semasa undian di jalankan..Sepanjang contest ini berlangsung koz tak sangka kerana contest yang koz anjurkan petama kali ini mendapat sambutan yang menggalakkan.Seramai 125 telah menurut serta dalam contest ini tetapi hanya 119 sahaja yang layak.Dan kepada yang join selepas contest ini di tutup koz memohon maap sebab kelayakkan anda dalam contest ini tak dapat di senaraikan atas dasar peraturan yang telah di tetapkan.

Berbalik pada keputusan contest ini.Cabutan telah di buat oleh adik bongsu koz yang bernama Wan Mohd Hariz Irfan.Pada permulaan cabutan, koz telah mencatat nama para peserta dalam helaian kertas  memudahkan undian di buat...

Selepas dah siap apa lagi, cabutan telah di buat.Untuk cabutan pertama adalah cabutan yang menentukan peserta yang memenangi tempat ketiga.Sape agaknya iye yang menang.Yeah,pemenang contest saya mahu template comel untuk tempat ketiga di menangi oleh peserta no 122 iaitu Lya Liyana tahniah koz ucapkan.Anda telah memenangi Sebuah header yang akan di design oleh koz.Sila Emailkan jenis header yang anda mahu di kozumi_ro@yahoo.com.


Untuk cabutan kedua pula akan menentukan pemenang untuk tempat kedua.Pemenangnya adalah.Yeah, Pemenang contest saya mahu template comel untuk tempat kedua di menangi oleh peserta no  90 iaitu umiee ~ tahniah koz ucapkan.Anda telah memenangi Sebuah header yang akan di design oleh koz.Sila Emailkan jenis header yang anda mahu di kozumi_ro@yahoo.com.


Saat yang ditunggukan telah tiba...Siapkan yang akan memenangi tempat petama dalam contest ini?jom kita lihat.Ahak, pemenangnya adalah peserta no 7 iaitu Pinky Pixie tahniah koz ucapkan.Anda telah memenangi Sebuah template yang telah koz janjikan bersama tapak iklan blog anda di bawah header blog koz ini.Sila add email ada di email koz okey ( kozumi_ro@yahoo.com).


Tahniah kepada para pemenang dan kepada yang tidak berjaya jangan berputus asa okey,insyallah contest seperti ini akan koz anjurkan dari masa ke semasa...mana tahu contest berikutnya rezeki anda pula.Apa-apa pun semoga kita bertemu di contest berikutnya...
Ranking: 5

Comments:9

22 September, 2010 21:55

tahniah cik pinky...mmg sesuai menang template tue..pink..hehe

22 September, 2010 22:52

congrats all :)

22 September, 2010 23:05

tak caya ni! ha? betul ke? woah. nak nanngis! tak sangka!

thanx koz.
n yg wish yatie kat blog pun, thanx sgt2.

22 September, 2010 23:55

tahniah pada pemenang^^ pada yang x menang jangan risau...tgu kmunculan contest part 2 pula okey^^...

23 September, 2010 08:43

Tahniah pade pinky.hehhehe...cik qiqi bab cbutan2 brtuah ni mmg mlg cikit..keh3.....wat lagi koz..hehehehe..leh cik qiqi support=)

23 September, 2010 09:42

wah pemenang pertama no. 7, sipi jerk nak kena no 8..kalo no. 8..dpt la kat sweetmama..hik3..

Anyway..congrets to all winner..!

23 September, 2010 10:31

pada yang menang,tahniah

23 September, 2010 10:35

pada yang menang..tahniahhh..

23 September, 2010 13:15

tahniah buat pemenang! ^_^

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net