" Tempahan Design @ Budak Nakal "

click to zoom

Hai all...ahak hari ini koz nak maklumkan satu berita terbaik untuk korang Yang memerlukan perkhidmatan design header, banner dan sebagainya.Koz bermula dari hari ini sedia menerima tempahan header, banner dll dari sesiapa yang mermelukannya. Di sini koz lampirkan design-design yang koz pernah buat:-


Design Header (flash design + animasi)RM60

yanmieonline.com

raracandyfloss.com











cisdel.com













Design Header (flash design)RM40
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site









Banner promot (flash design + animasi)RM30

Banner promot (flash design)RM25





Watermark RM15

yanmieonline.com






cintailahi.com









tentangikram.com



pupel.blogspot.com
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site


Jika berminat sila senaraikan kandungan di bawah:

nama:
Link Blog/Website:
Tajuk:
Isi Idea Korang:
Colour:
Saiz Header:
Header Lama(lampirkan kalau ada):

Dan emailkan ke kozumi_ro@yahoo.com atau masej di talian 016 6302700...


Pembayaran boleh di laksanakan di:-
Photobucket
No Account: 164119075040
Nama: Wan Md Hasrul

Photobucket
No Account: 14230001069204
Nama:Wan Md Hasrul

Ranking: 5

Comments:42

20 August, 2010 12:32

smart.. tp mahal sgt la.. xley discount ker? hehe

my recent post:
JANGAN HANYA TAHU BUAT JER..!

20 August, 2010 13:14

lingkungan harge? huhu
msti mahal kan.. sob2

20 August, 2010 16:29

wohooo... my banner and header is there.... tq2... mmg design terbaik ar. hehehe

21 August, 2010 21:42

kalo mintak tolong buatkan banner bole?

22 August, 2010 18:37

ihik..lawa lah koz, nnti akak tlg promo kat blog.

header mata satu kaler ijau tu lawa kalau nama sepaku.net di tukar ke yanmieonline.com..kah3 marah lak eddy kang :P

terbaeklah akak suka semua design koz :)

www.yanmieonline.com

24 August, 2010 09:38

Zairie Husin @ apa yang mahal???hihi harga boleh di runding^^

24 August, 2010 09:39

Pinky Pixie @ ikut ke mampuan anda^^

24 August, 2010 09:39

Azwan@Mr Money @ mekacih bro^^

24 August, 2010 09:40

marina anakcikbob @ boleh aje...email or msej pada koz okey^^

24 August, 2010 09:40

Yanmie @ hihi banner tu dh tak di pakai...nape nak ke kak??kikiki^^

24 August, 2010 17:27

kena bayar ke ?

25 August, 2010 00:34

Nurul Farhanah yup nurul^^...

25 August, 2010 16:31

Ni kita nak cakap mende ni...
mmm... mak kita cakap kalu mata satu tu lambang yahudi...
jadi tak eloklah kalu buat mata satu tu...

jangan marah ye... cuma tegur...

25 August, 2010 17:00

bluebell girl @ hihi x marah pun^^koz dh biase dengan soalan ini...

cantik semua designnya... :-)

28 August, 2010 07:00

nape tak de state harga pun. nak la jugakk

07 September, 2010 15:23

upah utk banner promot brape?

15 September, 2010 14:48

wow..cantek sangat..
kreatif :)

18 September, 2010 11:48

ni kalo buat design untuk header saja ke complite 1 page? background suma?...

29 September, 2010 18:00

koz...!!!!hahahahahaa...sgt cnthek!!!tp en water mark 2cmne????

05 October, 2010 14:15

Zikr the Jalanan Sepi Perantaumekacih...

zida erk..harga?..ade je tu...sila lihat balik^^

05 October, 2010 14:17

:: bubu :: harag dier RM25 sahaja^^

asfz lily mekacih^^,

JUJAMAFIAkalau design tuk header,hanya header sahaja...^^

05 October, 2010 14:20

roxybelleiyramethystwatermark tu lbih kurang sebagai tanda pada gambar2 yg di pamirkan...kira macam hak milk gambar itulah...

16 October, 2010 14:21

hye koz, I mcm minat nk tmpah watermark laa..hee.. nnt aa tunggu next month.

12 November, 2010 21:49

salam..
de x banner yg harge rm10..
hehe.. sb student so nk jimat.. ;))

26 November, 2010 18:51

xde yg ' free ' kee ?
:b:

12 December, 2010 00:16

ermm.. berminat tp macam maner dengan bayaran topup ke???
saya student x tau nk bank-in

23 December, 2010 20:45

:: Feez_Mior ::

Dah december now^^hihihi

♥ Nur Faeezaishah Johar ♥
w,salam...
email kepada saya okey^^

akita 0r atika

Kalau free punya tunggu time contest okey^^

♥ fairy ♥

Top up pun boleh gak^^

xkan x reti???cube2 blajar ngan kawan okey^ ^

24 December, 2010 16:58

berapa harga ?? kenang doh heh

24 December, 2010 20:09

beela
harga kan dh tertera...cube lihat balik^^

27 December, 2010 20:01

kalau dah tempah kan.. sebelum kita betul2 nak letak kat blog.. boleh review dulu tak?? I mean korang bagi tgk dulu.. lepastu suruh tukar ke yang patut sampai puas hati..

30 December, 2010 17:01

Haffiz MohdNoor

ouh memang bila koz dh designkan koz akan tunjuk dlu kat pemilik...smpai die puas hati bru koz serahkan sesuatu design tu^ ^

20 February, 2011 07:29

salam, bro, datang usha blog aku. tgk mne yang tak ok.. aku cam minat la..

22 May, 2011 17:55

salam..sy ade order smlm..nanti check ur email ye bdk nakal. tq ;)

02 July, 2011 20:00

kalau tolong buatkan satu templtes berapa ek?

04 July, 2011 17:13

@Yurie Namikatempahan template +banner+header RM2++

06 July, 2011 01:53

assalamualaikum !!!...boleh tak kalau buatkan kitew satu header blog yg berunsurkan kpop.....???ni nak tempah ni....tapi,duit plak bayar kat manew?????kalo da pa pew nak inform kat saya ,inform kat shoutbox saya yew?by the way,nice blog............

06 July, 2011 11:08

@aiman fanboy k-pop
w,salam...

emailkan ciri2 header yang anda mahu:-

nama:
Link Blog/Website:
Tajuk:
Isi Idea Korang:
Colour:
Saiz Header:
Header Lama(lampirkan kalau ada):

soal bayaran or no akaun nnt sy akan balas di email^^

28 August, 2011 06:22

wah sifu!!!
lama da xdtg sini...
dtg survey harga design...wink3~
design sgt ssh so mestila kna ltk harga yg tggi..btl x?
we sold our idea...ecewah....ehe~
btw selamat hari raya maaf zahir batin koz~

13 September, 2011 18:37

best gile ade header mcm candyfloss tu . comel sangat-2 !!!!!!

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net