Senarai Peserta Contest " Contest Saya Mahu Template COmel ! ! ! " Akhir

http://kozumi.sepaku.net/wp-content/uploads/2010/08/contest-blog-budak-nakal.png

Hai all...ahak cory sebab lambat membuat penutupan contest saya mahu template comel ini...Maklumlah semalamkan cuti hihihi.Okey dengan ini koz ingin memaklumkan bahawa contest ini telah tamat pada hari semalam iaitu pada 31 ogos 2010 tepat pukul 12.00 pm.Jadi di sini koz akan lampirkan senarai peserta yang telah mengambil bahagian dalam contest ini.

Nama Peserta Akhir
  1. Dаиіа
  2. Cik QiQi
  3. Cik reena
  4. Wan_hazel 
  5. Merul  (blog anda tidak dapat di kesan)
  6. FiqaSaleh
  7. Pinky Pixie
  8. Sweetmama
  9. || A r a W a n i ||
  10. makbed
  11. ♥ Roshazzy Shag ♥
  12. munna
  13. Ct SoLeHa
  14. Dieyna
  15. Ladies Of Hot Gossip
  16. dylli
  17. illafira
  18. Sisiantee
  19. Tandinh
  20. zati
  21. CheQ c kiKi LaLa
  22. Tomato Gurl's Life
  23. nadiah
  24. miss zizie
  25. amirasyraf
  26. iDa
  27. g-mie
  28. athirah
  29. gurlzzgempakzzgilezz
  30. qamarulabdullah  
  31. suzie rahman 
  32. LuVidA^^ 
  33.  eiralovechess
  34. cikgu ainura
  35. SuFian HaKim (blog anda tidak dapat di kesan)
  36. AiDa AzRyN 
  37.  ::..akubukansky..::
  38. YuYu
  39. . : : Muslimah : : . 
  40. myravea
  41. miss fieqa
  42. ATIRA :)
  43. .atynFATHIN.
  44. Gadis Suci!!
  45. a i d a ;
  46. Nurul chumel
  47.  1 ummah
  48.  cRazyBoy DaNger
  49.  dayana
  50. nanie
  51. Fara
  52. Asya
  53. Kalbu Muslimah
  54. kumikochanpunyer
  55. zatynety (blog anda tidak dapat di kesan)
  56. sayahatianda♥ (blog anda tidak dapat di kesan)
  57. ruby
  58.  elnino moona
  59. 'Note' Circle of Life
  60. Sya Syazana
  61.  mamawuby
  62. Azwan@Mr Money 
  63. aineyda98 
  64. Lya ±
  65. mak enon
  66. nisa_chan
  67. nfahk 
  68. cicakgirl
  69.  ateyn  
  70. lassiegewdix
  71.  AROL DSHW
  72.  atiqah
  73. nur_eim
  74.  Izyan Nadiah
  75.  Miza Yusof
  76.  irwani
  77.  Ms Nur Mizly
  78.  ♥ Nasiha Sakinah ♥
  79.  ~qiFFara~
  80.  Cik Z@i Pen@nG
  81.  Kakak Cashier
  82. ctnurkhijah
  83. eima
  84. eiffel
  85. Are Miera LaRa
  86. aQ gurL
  87. ^linas^
  88. FATIN kiddy
  89.  Aifi
  90. umiee ~
  91. Izzah Hayani Bt Abd.Kadir
  92. shidasyakirin 
  93. Siti Wardah
  94. ahPEKMC
  95. dak eina
  96. RucaPka
  97.  mamalieyna
  98. alyaclumsy
  99. wan
  100. Diana Doodle
  101. mas murni
  102.  ♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥
  103.   Sari 
  104. eyna (sila beri link entry semula)
  105. JuE-aNNa FaUZiE
  106.  jeera
  107. aq islam(Blog anda tidak dapat di kesan
  108. Nad @ MamaZakwan
  109. nadzirah
  110. MamaRifqy
  111. emma
  112. Yuyu Johanna
  113. NaShInArOiNblOgGeR
  114. Iera Afzu
  115. Danish Farris
  116. anin
  117.   Cikgu Mardiah 
  118. Ces't La Vie
  119. nurul lalala
  120. iEra naDira
  121. cik kumbang
  122. Lya Liyana
  123. Ummu umar
  124. Syima Emi 
  125. Zalfa Scarf and Shawl

    Kepada peserta-peserta yang tersenarai,sila semak nama dan link anda.Jika terdapat kesilapan sila maklumkan kepada koz di bahagian komen.Dengan ini cabutan akan di buat dalam masa terdekat dan keputusan akan koz umumkan.Semasa cabutan di buat koz akan ambil gambar.Kepada korang good luck okey^^,...
    Ranking: 5

    Comments:50

    01 September, 2010 11:57

    waah ghamainye..hope ada luck! ^_^

    pepun good luck to all!

    01 September, 2010 12:32

    semoga ada tuah untuk saya kali ni..

    01 September, 2010 12:45

    meriah meriah

    01 September, 2010 12:51

    me dah check.ada2
    ramai btl join..bgs2!!

    01 September, 2010 12:55

    terima kasih~

    saya dah check.. name ade.. link ke blog saye pown ok..

    :D

    01 September, 2010 13:25

    Wah..ramai join..good2..good luck untuk sumee *wink

    Thanks koz..link sume da ok :)

    01 September, 2010 13:59

    pergh. ramai nye dah kne buang. shag still in the list ;)

    01 September, 2010 14:22

    url blog baru wan (99)
    sorry:)

    http://sayabudakceria.blogspot.com/

    01 September, 2010 14:46

    ada no 23
    thanks,bg saya menang ya

    01 September, 2010 14:52

    yeayy, ader2..no 103 yg bertuah, hehe

    01 September, 2010 15:10

    dah check dah...

    01 September, 2010 15:20

    Yes ada no 118 betul lg tepat..

    01 September, 2010 15:47

    ade ! ^^
    no 1 ..
    hee thanks.
    ramai yg join :)

    01 September, 2010 15:49

    nk wish good luck utk diri sniri~~

    hahaha

    ramai gilak!

    01 September, 2010 16:01

    checked!
    harap2 btuah!

    01 September, 2010 16:20

    Wee...suka ok. :)
    selamat berjaya pada semua (eh, tp pemenang ada sorg jek) ok. tahniah pada bakal pemenang.

    i wish i could be the one! :))

    01 September, 2010 16:25

    done checking! :)

    01 September, 2010 17:51

    saya datang untuk semak nama.
    alhamdulillah, ada.
    Terima kasih!

    01 September, 2010 18:40

    Thanks erk budak nakal!

    01 September, 2010 19:13

    me dah tersenarai!!

    01 September, 2010 19:57

    peserta no.6 .. yea its me.. heheheh

    01 September, 2010 20:10

    nme dak eina da ade ;)

    01 September, 2010 20:11

    belog athirah sudah dapat dikesan (28)
    sorry :)

    01 September, 2010 20:47

    dah cek ! thanks :)

    01 September, 2010 21:12

    bereh~
    saya peserta numbor 3!!
    ^_^

    01 September, 2010 21:29

    checked. ada2 :)

    01 September, 2010 21:33

    nama kite tak dela :(

    http://petaibududurian.blogspot.com/2010/08/contest-saya-mahu-template-comel.html

    http://zalfascarfandshawl.blogspot.com/2010/08/contest-saya-mahu-template-comel.html

    thanks :)

    01 September, 2010 21:44

    koz..tolong betulkan link i..
    nama i tak boleh link ke blog i..
    ni link yang betul..nurulchumel is one word..

    http://nurulchumel.blogspot.com/

    01 September, 2010 21:54

    ok, tersenarai di situ. hehe. thanx.

    woah peluang amat tipis je ni.. kuikui

    02 September, 2010 00:30

    salam bro..suzie no 31..hihi

    :t:

    02 September, 2010 01:46

    thx name kite ade!
    yeyyy!
    :)

    02 September, 2010 03:08

    sol ade kat situ..no 13
    harap2 bertuah..amin..

    02 September, 2010 08:55

    weehooo!~~..
    alhamdullilah.. sy tersenarai..
    no 58..:)

    02 September, 2010 12:02

    Syima Emi @okry link anda sudah di update

    02 September, 2010 12:03

    wan okey link anda sudah di betulkan^^,...

    02 September, 2010 12:05

    athriah @ okey dah leh di kesan^^

    02 September, 2010 12:08

    Nurul Cumel @ okey koz dah betulkan^^,...

    02 September, 2010 14:05

    yey!!btl2... ^___^

    02 September, 2010 16:26

    Fuh kiri.. fuh kanan... hrp2 aida mng la.. hehehe~

    02 September, 2010 16:56

    yeay2..no. 8 still ade dlm senarai..hopefully ade luck la ye..!

    02 September, 2010 20:24

    ada2 nama.. ramainya masuk.. hehe.. insya Allah dapat tuah..hehe

    02 September, 2010 21:28

    Salam Alaikh..
    Ada nuu.. no 9 eyh..
    thanks..

    02 September, 2010 21:41

    thanx koz.. ;)

    03 September, 2010 13:10

    no 45 still tersenarai.
    semua okie. :)

    04 September, 2010 02:43

    da check jugee. huhuh :DD

    04 September, 2010 13:43

    dh check..ok

    07 September, 2010 11:42

    nama ku ada..no 51..harap ada 'ong'..hiii..selamat hari raya

    Post a Comment

    Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

     
    Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net