Template Warna Pink


Salam, Hari ini koz nak tawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk memiliki Template Blog seperti di atas dengan tawaran harga yang menarik.

Warna boleh diubah suai jika mahu dan Percuma 1 Header blog yang simple.Sebarang pertanyaan dan Tempahan korang bolehlah PM koz di SINI..Sekian Terima Kasih..
Ranking: 5

Comments:14

Amira
29 March, 2013 01:30

Wah cantiknya , ada warna biru laut tak?Mira minak warna tu..Mira PM skrg di FB ya

29 March, 2013 05:49

pergh. smart bro.. ni gerenti ramai awek yang nak tempah ni..hehehe

29 March, 2013 09:10

peh... sesuai sangat untuk blogger2 rebut...

29 March, 2013 12:33

so pinky!

29 March, 2013 12:55

Past ramai kaum hawa berminat dengan design ni. Pandai sungguh si Budak Nakal ni ( Kozumi RO ) buat ni.

29 March, 2013 13:54

wahh3 chantekk.. me love pink deng much..hee

29 March, 2013 16:47

comelnya warna pink. menarik hati betul :)

29 March, 2013 18:13

wahhhh comel sungguh pink ni, ingat kat citer sutun dulu

29 March, 2013 23:36

wahhh template yg sgt chumilll

30 March, 2013 02:54

pehhh cun.. haha tak sabar..

31 March, 2013 02:05

comel template warna pink ni :D

31 March, 2013 12:09

koz.....akak serius nak...tapi tak belek lagi .. koz jgn naik hangin yer...... :)

02 April, 2013 20:29

nak nakkk.. coomei je

09 April, 2013 23:12

pergghhh...pink kaler gitu...kalau aq...tak sanggup nak guna template kaler pink ni..haha~

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net