Cara Budak Medik Nak Elak SARS


Seorang budak medik tengah ada exam akhir tahun (eh, bunyi macam exam budak sekolah je? Haha ). Dia tak study pape pun sangat sebab banyak main dan lepak-lepak dengan member-membernya yang course lain. 


Soalan yang ada pilihan jawapan ABC tu, memang dia hentam lah. Tiba 'extending matching question' pulak, dia guna gerak hati. Kira macam bantai jek lah jawab apa yang terlintas kat kepala time tu. Akhir sekali adalah soalan esei. 


Salah satu soalannya adalah : Macam mana cara nak mengelakkan daripada terkena penyakit SARS ?



Oleh kerana dah buntu giler dan fikir masak-masak, dia pun terfikir jawapan yang sangat bernas iaitu :





Untuk mengelakkan SARS, kita tak boleh minum air SARS-i, dilarang memakai SAR-ung, jangan makan ikan SAR-din dan SA-tay serta tidak dibenarkan memakai kain SAR-i !





Sepatah kata Iman Hayfa :

Amboi, kalaulah soalan exam aku dapat macam ni, tah apalah gaya aku jawab ek? Tapi tak mungkin ah soalan exam aku akan keluar sesimple macam ni -,- hukhuk
Ranking: 5

Comment: 1

01 May, 2013 14:58

bengong tol.. baru nak belajar cara elaknya

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net