Segmen Review Sesama Blogger


Assalamualaikum semua dan salam sejahtera diucapkan.

Agak lama koz tidak membuat penulisan untuk berkenal rapat dengan pembaca dan pengunjung setia blog ini. Syukur sesangat dengan kewujudan " Segmen Review Sesama Blogger " dari pemilik puanbee.com yang lebih mesra dipanggil Puan Bee terhasil juga penulisan ini.

Seperti sedia maklum, kewujudan blog Budak Nakal ini telah lama menapak dalam dunia blogger ini. Pelbagai cabaran, pahit, manis telah ditempuh. Dan kini Blog Budak Nakal masih bertahan sehingga kini, Alhamdulillah...

Terima kasih sesangat kepada anda yang sudi berkunjung ke blog ini walaupun hanya seketika, secara tidak sengaja dan setiap masa dan waktu untuk membaca segala artikel yang telah diterbitkan di blog ini.

Blog Budak Nakal merupakan sebuah blog perkongsian maklumat Isu semasa, Gosip artis, Sukan, Tutorial blog, dan blog ini juga ada menyediakan Service Tempahan Design. Percapaian terkini blog ini adalah memiliki tidak kurang 8k PV setiap hari, Alexa rank dalam kedudukan 200 000, Page Rank 3.

Jika diingat kembali blog ini dahulunya dikenali sebagai blog tutorial dan ramai juga yang mengatakan blog ini comel. Dan kini ia telah berubah seperti keadaan sekarang ini boleh dikatakan versi simple kot.

Di dalam dunia blog ini juga bayak ilmu yag dapat koz pelajari terutama memantapkan lagi mutu hasil design yang koz buat untuk para blogger yang sudi mengambil service tempahan design pada koz.

Okey di sini koz akan perkenalkan diri koz,

Nama : Wan Md Hasrul
Umur : 26 tahun. 
Tarikh Lahir : 26 Januari 1986
Pekerjaan : Animator 2D, Grafik Design Part time. 
Status : Masih Bujang dan mempunyai 4 orang anak kucing yang comel dan manja.


Berbalik pada tujuan segmen yang dibuat oleh Puan Bee, koz ditugaskan untuk komen blog beliau.

Bagi koz, blog Puanbee.com boleh dikategorikan blog mesra pengunjung. Bila masuk sahaja blog beliau, terserlah ciri-ciri blognya tersendiri. Perkongsian artikel-artikelnya melambangkan sikap peribadi beliau dan artikel kekeluargaan menjadi tumpuan dalam blog beliau. Di sini koz ucapkan " semoga berjaya untuk contest iphone5 gadjet impian "

Untuk blog lensablogger.com pula memang best sebab banyak maklumat isu semasa boleh didapati di blog ini.


Tag:



Segmen review sesama blogger ini di anjurkan oleh Puanbee.com dan kerjasama antara Lensablogger.com  , Pondokkecil.com ,  Servis Tempahan Design  ,Anarm.net  , PaPaMifz.com , Ciklaili.com  ”


* Bagi anda yang berminat untuk join segment ini boleh ke SINI
Ranking: 5

Comments:10

29 November, 2012 18:12

Terima kasih koz , mu paling awal ...

akk letak link blog kat sidbar akk ye .. cer ajak kawan2 lain join sama ..

29 November, 2012 18:23

@puanbee
owh baru ingt ini blog budak nakal yg pernah komen blog akak dulu.. blog puanema yg dh kena hack.. sekarang bukan puanema lagi.. dah muncul dgn wajah baru.. dan blog baru hasil tunjuk ajar dr Bff puanbee.. kan TQ..

29 November, 2012 18:24

Koz besday kita sama laaaa

29 November, 2012 18:31

@puanbee Sesama kak..okey koz ngah promot ni^^

29 November, 2012 18:35

@si cantik matahari Jangan lupa join segment ini^^

29 November, 2012 18:36

@ikaa Wah ..nnt leh lah sambut sama2 ya^^

29 November, 2012 19:53

insyallah akan join.. btol masa mula2 berblog selalu skodeng blog kozu nak tgok tutor

29 November, 2012 21:43

hehehehe... selamat bersegmen bro...InsyaAllah aku akan try join.. hehehe

30 November, 2012 21:41

insyaallh harus join ni .. :)

21 December, 2012 03:23

hai...

ingat akk tak. hehe...

mantop trafik tu ;)

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net