Pengenalan Alpha Lipid SD2Pengenalan produk Alpha Lipid SD2 .

Alpha Lipid SD2 adalah keluaran syarikat New Image Asia yang telah bertapak selama lebih 21 tahun di pasaran dan ia terbukti berjaya menurunkan berat badan secara semulajadi, selamat dan berkesan.

Alpha Lipid SDII tercipta daripada hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University iaitu Dr. George Cahill dan Dr. George Blackburn.

Produk ini merupakan campuran berkualiti tinggi yang komprehensif, terdiri daripada protein soya bukan GMO, serat, ekstrak daun teh hijau, vitamin dan mineral.

Teknik Diet Tanpa Berlapar

Program ALSD2 adalah program pengurusan badan mengamalkan teknik diet protein, di mana anda perlu makan (selain karbohidrat) tanpa perlu meninggalkan rutin pemakanan harian anda. Oleh itu, anda tidak akan merasa letih dan lesu sebaliknya anda lebih bertenaga walaupun proses pembakaran lemak berlaku.

  • Makan protein lebih spt ayam, daging, ikan, telur, seafood dan sayur.
  • Kurangkan pengambilan karbohidrat spt beras, makanan berkanji, gandum
  • Minum air 8 gelas sehari supaya lemak yg dibakar dapat keluar melalui air kencing dan perpeluhan


Dengan Alpha Lipid SD2, penurunan berat badan anda berlaku secara semulajadi. Formula Lipid dan ekstrak daun teh hijau berfungsi meningkatkan tahap metabolisma badan anda dan merangsang peningkatan kadar pembakaran lemak dalam tubuh anda. Oleh itu, penguraian lemak tersebut masih berlaku secara semulajadi.

Di samping itu, kandungan protein pula akan mengekalkan jisim otot serta menegangkan kulit anda agar tiada gelebehan yang nyata pada badan selepas anda berjaya mencapai berat badan ideal.

Mari mulakan langkah anda untuk mencapai berat badan yang ideal bersama Alpha Lipid SD2.

Hubungi: 016 6302700(Hasrul)
Ranking: 5

Comment: 1

17 November, 2012 02:03

owh...ada abstrak teh hijau.. memang terbaik tu..

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net