Pantun Dari Ultraman

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Ahak...rini koz nak kongsi dengan korang koleksi pantun khas dari super hero abang ultraman kita...hihi jom layan....


PULAU HOKKAIDO JAUH KETENGAH,
GUNUNG FUJI BERCABANG TIGA,
HANCUR RAKSASER DIKANDUNG TANAH,
ULTRAMAN YG BAIK DIKENANG JUA


DUA TIGA RAKSASER BERLARI,
MANER NAK SAMER RAKSASER KERO,
DUA TIGA ULTRAMAN BOLEH KUCARI,
MANER NAK SAMER ULTRAMAN TARO

KALAU ROBOH KOTA NARITA,
PAPAN DI TOKYO ULTARAMAN DIDIRIKAN,
KALAU SUNGGUH ITU KEJE RAKSASA,
BADAN DAN KEPALER DIER ULTARMAN 'FIRE'KAN


KAJANG ATROMEN KAJANG BERLIPAT,
KAJANG RAKSASER MENGKUAT LAYU,
KALAUW OTROMEN ACE TAK CUKUP KUAT,
OTROMEN NEOS DTG MEMBANTU

BUAI LAJU-LAJU,
SAMPAI POKOK SENA,
APA DALAM BAJU?
LAMPU OTROMEN NYALER


MENGATA DULANG PAKU SERPIH,
MANGATA RAKSASER,
OTROMEN PLAK YG LEBIH2

SUDAH GAHARU CENDANA PULA,
SUDAHLA KALAH DI'FIRE' PLAK


OWNG BERBUDI KITE BERBAHASER,
'FIRE' DIBERI PADA RAKSASER



Fire-Fire gak..jangan fire blog koz ni sudah^^hihii
Ranking: 5

Comments:7

09 December, 2010 13:23

igtkan pantun apa la dari ultraman td kehkeh :)

09 December, 2010 15:11

wah pantun kah itu
huhuhuhuhu

09 December, 2010 16:10

ahha terbaik punye pantun ;D
kelaka la

09 December, 2010 18:12

Pandai ultramen pantun...

09 December, 2010 18:53

ultraman ada byk jenis kan.. :a:

10 December, 2010 00:00

gelak kuat anak2 kite baca pantun.My little Danish tu dah lah memang suka ultraman.Kite nak type artikel pun Danish kacau,skt2 mta dtg blog bdk nakal ni lagi.Suka betul dia

10 December, 2010 01:23

ultramen berpantun pulak!!hehehheh

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net