UPIN & IPIN INTERNATIONAL CAT SHOW

Hai all...hari ini koz nak iklan sikit tentang event dari Kelab Kucing Malaysia.
Pada tarikh yang di pamirkan,Kelab Kucing Malaysia akan mengadakan Pertandingan International Cat Show 2010 di SACC Shah Alam Convention Center.Pertandingan ini berlangsung bersempena Karnivel Upin Dan Ipin di sana.Marilah Pakat ramai-ramai datang tengok show ni.Ada perlbagai jenis kucing yang akan di pamirkan dan di pertandingkan.Semua comel-comel,rugi kalau tak datang^ ^.
Jika berminat untuk menyertai pertandingan korang kenalah daftar sebgai ahli kelab di SINI .Selapas sudah isi borang , korang boleh send email kepada  khalid.karlrush@gmail.com 
Selapas sudah send anda kenalah Bank in duit keahlian seperti yang di sertakan.Kemudian barulah anda boleh menyertai pertandingan yang akan di anjurkan oleh kelab ini.
Seperti biasa setiap pertandingan yang akan di langsungkan cara untuk menyertainya , anda haruslah mengisi borang INI dan send email kepada khalid.karlrush@gmail.com 
Segala info tentang Kelab Kucing Malaysia korang bolehlah lihat di SINI.
Koz pun dah jadi ahli,jadi korang bila lagi?..hihi..Apa-apahal jumpa anda di sana^ ^

Ranking: 5

Comments:4

21 December, 2010 10:15

hai koz!!!! ai terasa nakal dis monim!!! koh koh koh
dengan kenakalan ai ini, ai telah pun meng kopi & pes kan entry yu ni die punye back link dan ai buat 1 entry terbaru mengenai nye...amacam? nakal x kenakalan ai ni??? ai buat tanpa memohon keizinan dari yu secara lisan mahupun surat menyurat walopun ai tau yu x akan layan...adehhh~ apa² pun, lepas je yu baca komen ni, tentu yu otometik izin kan...ai no det!!! koh koh koh
TENGKIU!!!!

p/s :

1. New Entry "(O_O) mEoW oh mEoW (O_O)"
2. New Entry "*+UPDATE eNTRy sEmaLaM+*"

21 December, 2010 10:27

upin ipin!!!heeee~

21 December, 2010 10:47

ohhh kucingggg SUKAAAAAAAAAAAAA cos mereka sangat comel..!! skang ni kat fb ade video nasi goreng kucing... kejam gile org tu... :b:

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net