" Tempahan Design @ Budak Nakal "

42 comments

click to zoom

Hai all...ahak hari ini koz nak maklumkan satu berita terbaik untuk korang Yang memerlukan perkhidmatan design header, banner dan sebagainya.Koz bermula dari hari ini sedia menerima tempahan header, banner dll dari sesiapa yang mermelukannya. Di sini koz lampirkan design-design yang koz pernah buat:-


Design Header (flash design + animasi)RM60

yanmieonline.com

raracandyfloss.com











cisdel.com













Design Header (flash design)RM40
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site









Banner promot (flash design + animasi)RM30

Banner promot (flash design)RM25





Watermark RM15

yanmieonline.com






cintailahi.com









tentangikram.com



pupel.blogspot.com
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site


Jika berminat sila senaraikan kandungan di bawah:

nama:
Link Blog/Website:
Tajuk:
Isi Idea Korang:
Colour:
Saiz Header:
Header Lama(lampirkan kalau ada):

Dan emailkan ke kozumi_ro@yahoo.com atau masej di talian 016 6302700...


Pembayaran boleh di laksanakan di:-
Photobucket
No Account: 164119075040
Nama: Wan Md Hasrul

Photobucket
No Account: 14230001069204
Nama:Wan Md Hasrul

Tutorial Pasang Widget Ketupat Raya Di BLog

13 comments



Hai all...apa kabar...hari ini koz nak kongsi dengan korang hasil rekaan widget koz yang berikutnya ...Kali ini koz telah mereka widget ketupat contoh design seperti di atas...Sebelum ini koz dah design dua widget seperti di bawah:-



Jadi hari ini koz telah hasilkan widget ketupat pula... kalau berminat nak letak widget ini di blog korang,ikuti langkah-langkah di bawah:-

Langkah 1

Layout>Page Elements>Add a Gadget>HTML/Javascript

Langkah 2

Copy dan paste code di bawah
Widget ini terpaksa di delete atas masalah yang tidak dapat dielakkan..mohon maaf...
Save dan lihat hasilnya...
Kalau nak lagi mudah korang hanya klik button di bawah dan secara auto widget ini akan berada di blog korang




Selamat mencuba^ ^...

Komik Raya @ Budak Nakal Blogspot

7 comments


Hai all...apa khabar?sihat ke.....Ni puasa ke tak ni....hihihi...Sebelum koz  ceritakan berkenaan post kali ini koz nak tanye,korang dh guna ke widget raya yang koz dh buat?Kalau belum korang boleh lihat di SINI dan SINI...Okey post kali ini koz nak kongsi dengan korang hasil kerja koz dalam bidang seni...Art koz pada kali ini adalah dalam versi komik...Ahak sekeping je koz buat....okey tak???
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net