Muka Baru Blog Macam Cantik je

Template Cantik, aparan Blog Cantik, Macam Cantik Je

Malam ini dapat juga setup dan kemas kini blog yang telah lama tidak berubah wajah, setelah menghabiskan hampir 2jam, Alhamdulillah akhirnya siap juga mereka paparan blog ini berwajah baru.

Perubahan dibuat pada template blog dan pembuangan beberapa widget yang tidak penting supaya napak lebih kemas dan tersusun. Dan setelah beberapa bulan tidak menggunakan khidmat Nuffnang akhirnya kozumi membuat keputusan untuk berkerja sama dengan Nuffnang semua dengan memasang banner periklanan mereka. 

Mudah-mudahan kehadiran blog budak nakal ini semula dapat diterima hihihi...

Ranking: 5

Comments:15

15 November, 2013 10:12

kemas dan teratur.. saya suka warna tema..Hijau..

15 November, 2013 10:41

AKU JARANG NAK TUKAR2 DESIGN BLOG.. KALAU RAJIN NANTI NAK TUKAR JUGAK LAH.. :)

15 November, 2013 10:42

simple but nice!.. xtau rupa sblum ni mcm mana sbb x pnh singgah... 1st time singgah sini.. salam kenal eh...

16 November, 2013 23:42

nice dah tu..lagi nice kalau ada muka sendiri..ehehe

17 November, 2013 08:34

memang cantik template baru ini loading juga lebih cepat

17 November, 2013 23:04

mohon lebarkan sikit kotak entri aku.. hahaha

17 November, 2013 23:55

@MyCherita:Kozumi pun suka warna hijau^^..mmg segar sahaja mata memandang :P

17 November, 2013 23:56

@fairus:Sama je ngan kozumi, ni ada masa terluang barulah lh belek2 blog ni :P

17 November, 2013 23:56

@Queen Teratai: salam perkenalan juga dri kozumi

17 November, 2013 23:57

@reezluv:Hihi tak berapa minat nk tayang muka kat header...segan jek... :P

17 November, 2013 23:57

@munir ardi: Thankz bro... :D

17 November, 2013 23:57

@boni kacak: Sudah buat bro...:P

18 November, 2013 07:11

Simple but nice....
macam cantik jerrrrrrr....hihi

21 November, 2013 10:40

Mcm cantik je, mcm comel jek! Hihi

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net