Mamat Sepah Mohon Maaf Kepada Rakan Twitter Part 2



Mamat Sepah Mohon Maaf Kepada Rakan Twitter Part 2


Sambuangan dari post sebelum ini berkenaan pertelingkahan antara Mamat Sepah dan juga seorang wartawan.


Di bawah adalah beberapa perbualan antara Mamat Sepah dan Hazrey semasa di Twitter.





bulanpurnama89.blogspot.com

Ranking: 5

Comments:3

27 July, 2012 17:22

Mamat tu kan garang.. Org dah sembur2 memang la dia naik angin.. dah naik angin tak igt dah nak cover...

Maafkan je la dia.. Bukan hal besar pun..
Wartawan tu pun serius mcm aper je...
Kalo tanye molek2 takde la org nak maki tak pasal2...

Logik la kan...

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net