Pagerank Budak Nakal Blogspot Masih PR3

Pagerank Budak Nakal Blogspot Masih PR3, Google Page Rank Update


Google Page Rank Update - Salam semua, beberapa hari lepas Google telah mengudpate Pagerank mereka dan syukur Alhamdulillah Pagerank Blog ini masih lagi kekal PR3. Pagerank ini kalau korang nak tahu adalah kayu ukur atau kepercayaan google pada kualiti sesebuah blog. Jadi kepada blog yang memiliki PR yang tinggi akan mendapat tempat atau mendapat posisi yang baik di dalam search engine carian berbanding blog PR rendah.

Jadi untuk mendapat PR yang tinggi korang haruslah berdisiplin untuk mengupdate artikel di blog korang. Jangan main update sahaja, korang haruslah mengutamakan artikel yang korang kongsikan itu adakah ia merupakan artikel yang menjadi kebiasaan orang untuk mencari di engine carian. Sebarkan artikel yang sentiasa di cari orang itulah kunci sesebuah blog itu untuk mencapai tahap PR yang lebih baik dan sekali gus kunci kepada korang mendapat trafik yang semakin lama semakin meningkat dari hari ke hari.
Ranking: 5

Comments:7

08 December, 2013 01:50

nak tgk kat mana page rank ?

08 December, 2013 01:56

2/10 budak nakal....hahaha...dah check td...hehehe

pe untungnya pakai page rank nie

08 December, 2013 02:42

Turun ma. PR 2/10 :3

Blog ambe dari 1 ke 0 terus. Sedih juga.

08 December, 2013 02:47

ERk, petang semaam semak PR3, Tadi Semak Turun ke PR2, alahai xde rezeki, sudah turun 1 anak tangga..hahaha

08 December, 2013 09:09

PR saya masih lagi 1..belom lagi naik rank.. takpe..sy cuba ikut tips tu..tq for sharing..

09 December, 2013 08:10

Tue lah pasal,... Blog YY pun masih kekal 3 x naik3 pung :)

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net