Beautiful Trafik Budak Nakal


Hai all...wah hari ini koz rasa teruja sangat-sangat bila tengok trafik budak nakal blogspot dalam minggu ini semakin okey dari bulan sebelumnya.Setiap hari tak kurang dari mendapat 900 ke atas.Kalau ikutkan trafik budak nakal blogspot ini penat mencecah 4k sehari.Maklumlah dah beberapa bulan koz tak mengaktifkan diri ini di sebabkan buzy yang teramat sangat.

Sekarang masa nak berblog sudah ada, bolehlah koz aktif semula.Kalau ikutkan memang koz jarang berblogwalking dalam beberapa minggu ini.Saja nak cuba lihat hasil yang akan berlaku jika koz tak melaksanakan blogwalking.

Sekarang apa yang koz nantikan sudah terjawab.Korang lihatlah trafik di atas, okey tak?Bagi yang otai-otai mesti lagi tinggi trafik korangkan kan kan^ ^...hihi...
terutama blog kak yanmie (blog idola koz ni...eceh macam nak bodek lak :P)
Ranking: 5

Comments:53

29 September, 2011 02:24

tingginya traffic koz,tahniah ta sia2 usaha selama nie kan;)

30 November, 2011 09:54

mak aii...tingginya traffik..haha...kiter ni nk dapat 100 lebih pn merangkak dari pagi smpai malam...huhu...

http://dzuandiey.blogspot.com

08 December, 2012 16:19

wau...hebatlah...

01 May, 2013 00:54

wah !!! 1200....susah nak dpt camtu...

30 May, 2013 16:56

terbaik bro

19 June, 2013 02:11

Bagaimana nak mencanak supaya dpt 500 ke atas, saya ketika ini cuma 100 je?

19 June, 2013 02:12

Apa tip2 terbaik supaya jadi macam bro tu, dpt 900 ke atas...? jelouse lah...

19 June, 2013 02:13

Walau apa pun, tahniah buat bro..semoga lebih tinggi lagi....

19 June, 2013 02:14

Sangat2 beautiful trafik bro....pasti nak lebih tinggi lagi selepas ini.

19 June, 2013 02:17

Inilah kelebihan yg ada pada blog kozumiro..ni. Sangat hebat w/pun tidak sehebat yang lebih otai.spt DH, Hasrul Hassan, akubiomed, shakiddo dll.

19 June, 2013 02:19

Trafik yang tinggi dpt menaikan ststus PR dan alexa pagerank semakin mengecil.

19 June, 2013 02:21

Kenapa yang saya tiada PR?, sebelum ni dapat PR2, pelik ni...?

19 June, 2013 02:23

Semoga blog kozumiro terus dikenali dan diminat oleh semua golongan.

30 June, 2013 20:07

@mohdazahar: Memang susah tapi tak mustahil, jika kena gayanya.

30 June, 2013 20:07

Kena tanya tuan punya blog ni, mcm mana mahu jadi spt ini.

30 June, 2013 20:08

Kena cari isu yg menarik minat pembaca.

30 June, 2013 20:09

Tahniah...buat bro kozumiro dpt sebanyak tu.

30 June, 2013 20:10

Pasti ada isu yg bagus...hingga dpt trafik....sebanyak tu.

30 June, 2013 20:10

Kena byk belajar dgn bro...ni.

30 June, 2013 20:11

Kalau dpt keyword yg bro...buat boleh cuba juga, nak juga tengok hasilnya.

30 June, 2013 20:12

Tarfik yg banyak menaikkan PR kita.

30 June, 2013 20:12

Bila PR tinggi, lagi ramai yg akan ke blog kita.

30 June, 2013 20:13

Perlu buat kajian bagaimana nak dpt trafik tinggi.

30 June, 2013 20:13

Lain org lain pula caranya.

30 June, 2013 20:14

Ini pasti ramai pengiklan yg mahu iklankan produk mereka.

30 June, 2013 20:15

Kecantikan trafik yg tinggi menjadi kegemaran ramai.

30 June, 2013 20:16

Bila trafik tinggi, org suka akan melayari blog kita.

30 June, 2013 20:17

Lihat saja pada blog kozumiro..PRnya PR3, pasti ini memberi kelebihan pada blog beliau.

30 June, 2013 20:18

Di lain entri, bro kena buat satu lagi entri,, caranak dpt trafik begini.

30 June, 2013 20:18

Di lain entri, bro kena buat satu lagi entri,, caranak dpt trafik begini.

30 June, 2013 20:18

Bagi tip2 yg terbaik supaya rakan2 dpt ikuti.

30 June, 2013 20:19

Tak salah sama2 membantu ke arah kebaikan.

30 June, 2013 20:20

Denaihati selalu berpesan "Hidupkan Untuk Memberi" menjadi niche blog beliau.

30 June, 2013 20:21

Berkonsilah di sini, mana2 yg ada idea, tip-tip dan cara2 nak naikkan lagi trafik.

30 June, 2013 20:22

Kena belajar drp yg lebih hebat lagi...ini sebagai permulaan..pasti ada rahsia yg ada lagi untuk dikongsi.

30 June, 2013 20:23

Bantuan rakan2 lain sangat diperlukan.

30 June, 2013 20:25

Buat sementara tu, kana blogwalking untuk cuba rakan lain mengenali blog kita. Kalau tak bersiar-siar di blog org lain, mana mungkin mereka akan kenal kita.

30 June, 2013 20:26

Tajuk entri kena menarik, itu mungkin salah satunya.

30 June, 2013 20:26

Kena cari keyword yg hot masa kini.

30 June, 2013 20:27

Keyword yg menarik minat pembaca semasa.

30 June, 2013 20:28

Keyword yg menarik minat pembaca semasa.

30 June, 2013 20:30

SEO adalah keyword yg menjadi kegemaran ramai.

30 June, 2013 20:31

Tip2 yg berkaitan SEO sangat mencanak. Ini yg saya tahu la...

30 June, 2013 20:33

Cara bagaimana nak dpt mesra SEO terhadap bloh kita. Ini juga menarik.

30 June, 2013 20:35

Kecantikkan sesuatu trafik menarik minat ramai juga. Pasti ramai yang tertanya-tanya bagaimana nak dptkannya.

30 June, 2013 20:36

Bila blog mesra SEO, pak google akan suka. Semuanya boleh up dan up.

30 June, 2013 20:38

Keyword juga kena sasarkan kepada siapa? Kanak2, org dewasa, remaja dan warga org tua. Ini juga penting.

30 June, 2013 20:41

Kalau untuk remaja, pastinya terhadap aktiviti mereka..tindakan mereka, apa perlu mereka lakukan, perkara apa yang tidak boleh dibuat dan sebab akibatnya jika melakukan begitu.

30 June, 2013 20:44

Jika utk pelajar, kena byk tip2 untuk berjaya, cara terbaik supaya dpt mengingati apa yang dipelajari.

30 June, 2013 20:51

Jadual perperiksaan UPSR, PMR, SPM, STPM dll. Bila dekat dgn peperiksan tersebut.

30 June, 2013 20:56

Kesimpulannya...perlu kena dgn keywordla...barulah trafik boleh tinggi.

02 July, 2013 01:47

koz, tak update ke? tahun berape plak....

02 July, 2013 01:56

oz, tak update ke? tahun nie berape plak....

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net