Widget Flash Kartun COmel (Versi Arnab)


Hai all...Hari ini koz nak kongsi dengan korang widget flash yang koz buat sendiri...Widget ini koz hasilkan menggunakan Adobe Flash...Apa kegunaan widget ini?Kegunaan widget ini adalah berfungsi untuk menyambut para pengunjung yang memasuki blog korang...Sebagai contoh korang boleh lihat di bawah...Jadi kalau berminat tunggu apa lagi^^ dapatkan sekarang^^...
Langkah-langkah pemasangan widget ini seperti di bawah:-

Langkah 1

Layout>Page Elements>Add a Gadget>HTML/Javascript

Langkah 2

Copy dan paste code di bawah(pilih satu yang berkenan)

Widget ini terpaksa di delete atas masalah yang tidak dapat dielakkan..mohon maaf...


Save dan lihat hasilnya...

Moga widget ini dapat menyerikan lagi blog anda...
Ranking: 5

Comments:9

05 July, 2011 14:28

Alolorhhhh cumilnye...

05 July, 2011 14:31

@..cik gugu..

cumel macam budak nakalkan^^ hihihi

05 July, 2011 14:48

comel...

05 July, 2011 15:56

comelnya :D

05 July, 2011 16:44

@O'gosh

sudi2lah ambil 1:P...

letak kat blog^ ^

05 July, 2011 16:44

@alyaclumsymekacih....erk widget ni comel ke or tuan empunya widget ni comel???hihi gurau je^ ^

24 October, 2011 18:05

terima kasih,nie selalu nak bertandang je.mekasih budak baikhati.

21 July, 2012 20:03

Comelnya,,,tp xda ka wnta b'tdng???ngeee

22 July, 2012 16:42

@Izzah Norlizahada tapi die tertera Jam sekali http://kozumiro.blogspot.com/2011/10/widget-jam-kartun-wanita-untuk-blog.html

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net