Pemenang Bertuah Dalam COntest Saya Mahu Template Comel 2


Hai all...sudah tiba masanya untuk koz umumkan pemenang Contest Saya Mahu Template Comel 2....Contest ini telah di anjurkan pada 25 May 2011 dan berakhir pada 30 June 2011, dan contest ini telah mendapat 15 penyertaan dan dalam proses pemilihan hanya empat blog telah terpilih untul memenangi hadiah yang di tawarkan...Senarai empat blog terpilih itu korang boleh lihat di "SINI"...

Tanpa melengahkan masa koz akan lampirkan senarai pemenang...lihat di bawah:-

Tempat Pertama:-
lynnlinda blogspot
Tempat Kedua:-
faizlaster blogspot
Tempat Ketiga:-
nonasani blogspot 


Kepada pemenang pertama sila emailkan email anda di kozumi_ro@yahoo.com dan pemenang tempat kedua dan ketiga sila berikan link banner blog anda di kozumi_ro@yahoo.com...
Taniah koz ucapkan kepada para pemenang dan kepada yang lain jangan berputus asa okey...cuba next time pula^ ^...

Ranking: 5

Comments:8

13 July, 2011 13:18

budak nakal..ntti nona emel...
haa..tp kan..nona dh delete banner tuh...nnti nona buat semulaa k...
tunggu yer...em..line tk bgus sgt..lme gilew nk hntr komen nii...pasal tuh tuliis pnjg2...haaa..ape2 nnti inform kt my blog yerrr...thanks...


hehee..menangg wo0..!! suke nye haatii~

14 July, 2011 14:36

@baby

nanti apa2 hal email kat koz ok...Taniah^ ^,]

14 July, 2011 16:04

koz....hehe..sory2..lambat balas...thanx ye sebab pilih paih...tapi paih xdop banner la...

14 July, 2011 16:55

@faizlaster
oh ok xpe...lau xde nnt koz buatkan ar okey^^

14 July, 2011 17:29

alhamdulillah....rezeki cik lynn kali ni....thanks koz!! waaa...xcaya pun ada....hehe...
thniah gak kat pmenang yg lain!!! =)

14 July, 2011 17:38

cik lynn dh sent...=)

15 July, 2011 01:48

@kozumi_ro

betol ke koz nk tlg watkan??hehe

09 August, 2011 15:24

owh...ntr at sni ke...cik lynn ntr kt emel koz...hehe...
sori2...

lynnhana90@yahoo.com

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net