CONTEST : WATERMARK UNTUK DARKBATMAN



Hai all..apa kabar?...Ahak hari ini koz nak bagi tau dekat you all yang koz telah menyertai contest anjuran Darkbatman.com...Contest yang di anjurkan adalah reka cipta watermark untuk blognya...wah bila koz baca je isi tentang contest ini terus koz terpikat untuk join^ ^...Pemenang akan berpeluang memenangi wang tunai berjumlah RM100 ringgit malaysia...Wah sangat-sangat menarikkan??...korang tunggu apa lagi cepat-cepatlah join...masa dah tak banyak dah...Okey hasil watermark yang koz hasilkan seperti di bawah...harap-harap terpilih untuk memenangi contest ini^ ^...
Watermark 1
 Contoh di atas picture terang
Watermark 2
Contoh di atas picture gelap
Watermark 3
 Watermark 4
 Contoh di atas picture
Watermark 5


Ok x???hihi biasa je ni...:P...

okey sesiapa yang nak join boleh ke SINI
Ranking: 5

Comments:10

05 July, 2011 16:39

chantek la..smart2

05 July, 2011 16:41

@TeAqArH
mekacih^ ^

05 July, 2011 22:52

seeemmmmaarrttt.,gut luck nwy..
np ada 's'? kan batman.,uhuhu

06 July, 2011 19:56

@dyg
thanks.....

mekacih...^ ^

nak wat cmne dh tuan empunya contest ni yg nk lambang ni^ ^

06 July, 2011 21:35

gdluck~
hehe..power bebnor yerr

07 July, 2011 03:24

smart :)

07 July, 2011 21:26

hey . good luck yaw ! :D

ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . ;) and have a great day ahead ! :)

09 July, 2011 15:00

@baby
x lah sehebat mana...

ramai lagi yang hebat2^ ^]

09 July, 2011 15:01

@ecadwinkyasha

Mekacih^ ^,]

09 July, 2011 15:01

@A M E !

Thanks^ ^ yea...

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net