Empat Blog Pilihan Contest Saya Mahu Template Comel

Contest Budak Nakal Blogspot

Hai all...hari ini koz nak pamirkan empat blog pilihan koz dari 15 penyertaan dalam "Contest Saya Mahu Template COmel"..Blog-blog yang koz pilih ini antara blog yang kreatif yang mempamirkan artikel tentang blog Budak Nakal ini...koz ingin mengucapkan terima kasih sangat-sangat...Tersenyum koz bila membaca artikel-artikel yang korang buat(^__^)...Okey antara calon-calon terpilih seperti di bawah:-

nonasani blogspot calon pertama:

as salam dan selamat sejahtera dan SALAM SATU MALAYSIA !!
waah..ex plkn hari-hari bersemangaaat waja..!!
entry kali nih membuat aku lg bersemangat + debar2...dup..dap...dup...it is bcoz...banner contest kt atas....nmpak?klu x nmpak tu tandanyer...heh..k sTOp!!

nk tahu s0methink?!....this is da first time i try to join contest..!!

al maklumlaa...new bloggers...and lepasan SIJIL PENILAIAN MALAYSIA(SPM) yg masih mentah tp kental...(puji sikit2)

haa...beruntung sungguh laa...blog BUDAK NAKAL niy...coz c0ntest awak yg pertama sy join ...sy terpikat tgk blog awk..and this contest..also da present(FREE HEADER wo0) yg disediakan khas for pemenang bertuah tu..

(mungkin saye???kaan)

actually..,aku tak berapa pandai nak mengampu or join2 benda alah ni...heheexx..tgk laa..blog aku yg mcm

GEDIKX2 PINKY + JIWANG-JIWANG KARAT..

Tidak seperti blog2 yang sudah berabad dlm industri ini...industri berblog..bidang penulisan terbaek pulak tu..
tp aku suke mencuba benda baru...cth:JOIN CONTEST..MENIRU AKSI-AKSI YG MENARIK(bahan2 dlm blog laa..bukan lucah)
k..,tgk pic ni el0k2 skrg


ape perasaan anda tgk piic ni??alala cute..!!

konsep blog miznona ni ialah KASIH SAYANG MCM ..WHEN SOMEONE TU TGK BABY..(jgn mcm tgk bf o gf laakk..!!)
so..n0w..,tak moh bgtau information yg pnjg2+bocor rahsia pasal blog yg simple mimple ni...

i just want to say...

Saya Mahu Template Comel Budak Nakal Blogspot ..!!!

erm..boleh laa kaan..BUDAK NAKAL yer...awk kan budak jer..ala pilih miznona... nnti i bg seposen dua sen k...

errkk..KIDDING...menang or not tuh adat laa...aku terima seadanye..mcm
'AKU TERIMA NIKAHNYA'...

haa..sape2 yg i promote bce entry niiy..sila2 la rajin2 join...
x rugiii wang..kalau rase bazir mse..buat entry SHORT2 JE...x moh berjela-jela..bukan exam pun haiih..(uik..easy to say..easy to write ea)


faizlaster blogspot calon kedua:

Bosan-bosan so, aku BW la kan. Pastu terjumpa la blog si kozumiro ni. First masuk, WOW!!!! Giler r blog ni. Semat giler. Jeloz aku menengoknye. Huh! Betul, aku tak tipu. Blog Koz memang cun meleleh abis **pujian ikhlas ni. Hehehe. Yang lebih mengembirakan aku blog koz ni sedang menjalankan 1 contest yang bertajuk "Contest Saya Mahu Template Comel Budak Nakal Blogspot", dan dengan berbesar hati aku mahu turut serta. Cuba nasib tak salah kan? Untuk pengetahuan korang, contest ni da masuk musim ke 2 da. Musim 1 aku tak sempat da. So, nak try la yang ni kan. Jom la ramai-ramai kita join.

Blog Kozumiro a.k.a. Budak Nakal Blogspot.
Apa yang aku leh cakap pasal blog ni, blog ni bagi aku sangat menarik. Header dia huh!, cun gila. Memang dah lama aku teringinkan blog cam koz ni. Sape taknak kan? Blog koz ni lengkap dengan tutorial, tips, dan korang juga boleh membuat tempahan design. Bagi blogger-blogger yang masih baru dan inginkan tutorial dan tips untuk blogspot leh la usha blog koz ni. Mungkin apa yang korang nak ada kat sini. Bagi yang nak tempah header atau banner promot tu leh gak kat blog koz ni. Aku tengok header-header yang dah ditempah dengan koz ni semua cun-cun belaka. Tak percaya klik sini -> Tempahan Design Budak Nakal. **aku dah teringin lama nak header flash tu. tapi still x dapat lagi. sabo je la kan. :D

So, apa tunggu lagi. Jom la join dan aku dah pun join. Hahaha. Ala tak rugi pun join. Nak-nak kalo menang lak tu kan. Tak ke untung. Huhuhu. Before tu, mesti korang nak tau syarat-syarat untuk join contest ni kan. Syarat-syaratnya korang klik sini -> Contest Saya Mahu Template Comel.


lynnlinda blogspot calon ketiga:

salam suma...
ok...dah abih tengok Nora Elena...bukak2 blog tengok da contest bes!! almaklum la blog aku xcantik mana pun...bila ada contest camni, haruslah amik peluang sebaiknya...ya dak??hehehe


tanam pokok buh baja,
mintak tolong ngan cik Ani,
kalu nak join, senang saja,
klik banner or SINI....

aku haruslah join contest ni...blog aku xda cantik mana pun....hukhuk...harap2 Budak Nakal Blogspot pilih aku...(ok...wat muka xmalu....hehe)


Ali nak ngorat anak Pak Abu,
sekali tersilap ngorat anak Pak Yahya,
cik iylia, cik jz_meant n cik ayu,
dah tengok ni, pa lagi....rajinkan diri join ni ya...=p

naik beca pegi rumah Aidil,
hajat hati nak makan tenggiri,
bukan undian jadi pengadil,
entry kreatif penambat hati...

borak2 ngan cik nyonya,
sampai xsedar dah tengahari,
tuah ayam nampak di kakinya,
tuah saya mungkin di sini... =)


aliaalwayssuju blogspot calon keempat:

Sebab yang pertama adalah aku tengok blog Budak Nakal ini kreatif,Tutorial dia
berguna..memang menambat hati oranglah.Sesiapapun yang tengok blog dia
mesti cemburu sebab blog dia sangat sangat KREATIF *pujian ikhlas.Blog Budak
Nakal ini macam 3d bila masuk je rasa macam dekat alam fantasi.

Sebab yang kedua dah beberapa hari aku tak join contest.Mula2 macam
takmau join sebab bila join asyik kalah dan kalah dan kalah.Kalah menang tu
adat pertandinganlah!..Dan bila tengok hadiah dia.Hati terus tertambat nak
join.Hadiah dia menarik gilagila.



Okey taniah koz ucapkan kerana tercalon dalam empat artikel terbaik...Pemenang akan koz umumkan dalam masa terdekat insyallah...bagi yang tiada dalam senarai jangan berputus asa okey insyallah akan koz anjurkan contest seperti ini lagi....Sekian^ ^...
Ranking: 5

Comments:12

05 July, 2011 11:30

wo0oww...!!!
hehehhheeehhee....suke3!!!
thankx so much..nk wt pape tak??!
huhuhuhhhuuhoh0hh

05 July, 2011 11:42

@baby

Just tunggu pengumuman di lakukan r...Pemenang koz tengah pilih...smua hebat2^ ^...Lau nk wat artikel pasal ini pun apa salahnykan???hihihi

05 July, 2011 12:11

http://nonasani.blogspot.com/2011/07/calon-template-budak-nakal.html

daahh..cik kozumii...tgk laa entrii ini..huhu
redha je..rezeki ade or not..
i'm supportiing blogger2..
hehe..tq yeah!!!

05 July, 2011 12:52

@baby

oh ok koz dah baca^^...

insyallah lau ada rezeki x kemana^ ^...

05 July, 2011 15:46

tahniah kepada semua calon...^^

05 July, 2011 16:46

@faizlasterAnda juga tercalon jugakan hihihi^ ^...moga berjaya...

05 July, 2011 17:05

terima kasih.. terima kasih..sebab sudi bagi saya tercalon ^^

05 July, 2011 17:17

@Nurul Alia
sama-sama...anda memang layak tercalon^ ^

07 July, 2011 16:37

@kozumi_ro

hehe..yer2..thanx yer koz...kalah menang adat bertanding ^^

09 July, 2011 15:05

@faizlaster
yeah betul tu^ ^...

Pemenangnya dh di ketahui hihihi....

10 July, 2011 18:26

thnks koz...napa la cik lynn xleh nk kmen?? dh try bhari2...huhu..koz dh da dpt pmng ke....siapakah gerangan nya??hehe

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net