Contest : Percuma sesi fotografi potret KANAK-KANAK & KELUARGA

Contest : fotografi potret KANAK-KANAK & KELUARGA


TERMA & SYARAT

1. Emailkan kepada kami 1 gambar yang sangat menarik dan kreatif saat2 anak anda bersama keluarga. Emailkan ke contact@19meidesign.com. Lampirkan juga Nama Anda, Nama Anak, Alamat sekarang dan no talifon untuk di hubungi.

2. Setelah gambar anda kami dapat. kami akan upload gambar tersebut secepat mungkin ke dalam album facebook kami iaitu di www.facebook.com/19meidesign dengan album yang bertajuk KANAK-KANAK & KELUARGA.

3. Pergi ke fan page kami www.facebook.com/19meidesign dan klik LIKE. Kemudian Share dan tag gambar anda kepada adik-beradik, rakan2,sanak saudara, ibubapa atau pun jiran2. Jangan lupa klik LIKE Fan Page kami dahulu. Baru boleh klik like gambar anda.

4. macam mana nak tahu siapa yang menang? yang paling terbanyak gambarnya di klik LIKEakan mendapat PERCUMA sesi fotografi potret KANAK-KANAK & KELUARGA.

5. Pertandingan ini bermula dari 15 jun 2011 hingga 19 julai 2011.

6. Hanya 3 pemenang sahaja yang akan di pilih melalui gambar LIKE yang terbanyak.

7. Keputusan pemenang akan di buat pada 20 Julai 2011 di :

www.facebook.com/19meidesign

www.facebook.com/kamaruladdli

www.19meidesign.com


3 Pemenangan akan mendapat hadiah.

- 1 jam Sesi fotografi yang hanya di lakukan di sekitar kawasan Kuala Lumpur pada hujung minggu iaitu pada hari sabtu atau ahad. Anda juga boleh meminta kepada kami lokasi yang anda inginkan di Kuala Lumpur.

- 30 Gambar terpilih di edit dan di upload ke Blog atau Facebook 19MEIDESIGN.

- Salinan gambar digital yang telah edit dan tidak edit akan diberikan dalam DVD (Gambar yang di ambil tiada had).


Hadiah di taja oleh NINETEEN MEI STUDIO

www.facebook.com/nineteenmeistudio


kid photography

kid photography

kid photography
kid photography
kid photography

NINETEEN MEI STUDIO (SA0175635-K)
Kamarul Addli Karim
Photographer | Graphic Designer
012 276 7478
EMAIL : contact@19meidesign.com / kamaruladdli@gmail.com
http://www.19meidesign.com
http://www.facebook.com/19meidesign
Ranking: 5

Comments:4

14 July, 2011 15:55

bro nnt aku nak join ar hihih...menarik je^ ^

14 July, 2011 18:01

dah join, nanti cel email, ada gambar akak hantar tu

14 July, 2011 19:15

@Yanmie
wah...akak pun join erk...hihi...gud luck kak....

15 July, 2011 10:57

ok semoga berjaya :)

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net