Kontest Blog Paling Comel !

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Hai all...hari ni koz nak ajak korang semua join satu contest ni...CONTEST!!! ye betul tu...tapi bukan di anjur oleh budak nakal tau^ ^...Contest ini di sebenarnyer di anjurkan oleh Bella ...Best gak contest yang di anjurkan^ ^...rugi kalau tak join...Syarat-syarat penyertaan contest ini seperti berikut....


dalam banyak2 blog , blog sape rasa PALING COMEL ! dalam kontest nie.. kita boleh selongkar blog sape yang tersngat comel . tapi , kontest nie akan terbatal secara langsungnya sekiranya kurang dari 5 pernyertaan . so marilah meriahkann nya yer . :)


syarat-syaratnya

warga negara MALAYSIA .

semua jantina diterima

ada blog! takder blog .. ditolak !

kena follow blog aku.. tak nak follow takper.. tak der paksaan :)

tag 4 orang rakan anda , yang anda yakin ley join


tarikh tutup

5.2.2011 ... itupun melebihi 100 orang penyertaan .


hadiah

DUIT menanti anda !

anda di tag :




Dan semua pengunjung Blog Budak Nakal ini^ ^



apa lagi ? kalau anda rasa blog anda comel . jom join cepat2 ! tinggalkan link blog , nama dan email di ruangan ( INI )

Ranking: 5

Comments:7

23 January, 2011 16:27

mekasih~ gud luck ! =)

23 January, 2011 16:41

nak join !

23 January, 2011 17:06

haha.. tgk entry dh 200++ hahaha..

24 January, 2011 01:34

gud luck.. tarikh tutup on my birthday :D

24 January, 2011 12:41

ok ada masa nnti akak buat, takut terlupa, btw gud luck utk koz ye

www.yanmieonline.com

24 January, 2011 20:29

blog nie comel la

27 January, 2011 12:24

hye, saya dah letak banner kamu.. harap kamu pun dpt berbuat demikian.. hehe.. tgk banner kamu disini : firdauskasim.blogspot.com
lagi satu, blog saya (kisahcintasayang.blogspot.com) layak x masuk contest nie? hehe

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net