Tempahan Header" yanmieonline.com "

click to zoom




Hai all...seperti biasa hari ini koz akan pamirkan hasil design header yang di tempah oleh kak yanmie.Design yang koz hasilkan ini dalam bentuk flash animation(animasi)dan ideanya datang daripada idea kak yanmie sendiri...koz hanya mendesign sahaja^^...Apa macam??okey tak???harganya korang boleh lihat di SINI kalau nak tahu.

p/s:ngah bz hihi takde idea nak wat tutorial wat masa sekarang...koz minta maap banyak-banyak..nanti dah okey akan koz kongsi tutorial2 menarik untuk korang okey^^...
Ranking: 5

Comments:20

11 October, 2010 15:22

bro, memang aku dah tengok header ni, smart, ko takde buat animasi flash sendiri ke?buat mcm pucca ke, boleh share2 kat blog hehe

11 October, 2010 15:39

tengkorakemas mekacih bro^^...oh aku dh wat banyak animasi...tpi international la...

wa pucca^^ mmg nice kartun diekan...comel jek...aku lau lh nak je kongsi crita2 kartun yg aku dh wat tapi tak boleh...karang x pasal2 kne saman hihihi...

11 October, 2010 16:13

menarik n comel la header tu. :e:

11 October, 2010 16:23

Salmia mekacih salmia..^^,

11 October, 2010 16:26

kos, yang ni memang sangat cunnn okessssssss....
teringin nak tempah tapi nak bagi idea pun xde..huhuh

11 October, 2010 16:34

DaHLia kalau dahlia nak ,dahlia ckp je nak yg mcm mana...nnt koz akan designkan^^

11 October, 2010 17:22

buat pkai pe eh.?

11 October, 2010 17:24

ecah koz buat pakai macromedia flash

11 October, 2010 20:39

wah! cantik la..teringin la nak header mcm nie..hehe... hurm.. guna adobe flash ke ada software len?

11 October, 2010 21:01

Amir Izzat koz pakai macromedia flash^ ^

11 October, 2010 21:51

salam budak nakal :|:
patut akak tersedak2 nie rupanya ada yang sebut akak kat sini..ehehe

koz buat memang lawa...terbaik, korang mehler tempah ngan koz, tak rugi! memang jauh lebih murah dr tmpt lain, yg pnting puas hati...

wah sempat lagi promo... :|:

www.yanmieonline.com

11 October, 2010 22:14

:k ... cun gile! suke suke!

12 October, 2010 06:35

Yanmie Yanmie w,salam kak..ahak...kepuasan tu yg penting kak :D

12 October, 2010 06:36

Cik Dya Mekacih cik Diya^^,...

12 October, 2010 15:27

apsal boleh kena saman lak bro? submit katne yg international tu?

13 October, 2010 11:07

tengkorakemas erk...sbb dier ade copy right...sblum buat animasi tu dier dh kasi warning...jgn sebarkan melalui internet tanpa pgtahuan dier org

14 October, 2010 15:35

comel comel....nak mintak buatkan jugak ..boleh?..hehehe

18 October, 2010 16:26

Joey tentulah boleh...sial email kepada koz>> kozumi_ro@yahoo.com

04 November, 2010 19:27

lawala..nak jugak..brapa ea?

06 December, 2012 13:48

lawala..nak jugak..brapa ea? 04 November, 2010 19:27 ---

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net