Artwork...(Himpunan Artwork Lama Budak Nakal) Part 4

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket



Hai all...apa kabar^^..apa-apa pun koz nak ucapkan terima kasih kepada korang kerana sudi singgah di blog koz ini...Hari ini koz nak kongsikan koleksi artwork lama koz part ke 4 pula...Untuk sesiapa yang dah terlepas untuk lihat part 1 hingga ke part 3,bolehlah lihat di SINI...okey sebelum korang baca apa yang koz catatkan ini korang mesti dah lihat artwork-artwork kat ataskan?Macam mana?okey x?...Artwork-artwork ini koz hasilkan menggunakan macromedia flash...usia artwork ini kalau tak salah dah dekat 4 tahun^^...Wa...bila lihat artwork lama koz ini koz dapat rasa yang sekarang koz makin maju dalam bidang reka cipta watak cute ini...Betul ke???hihihi korang jawap sendirilah:P...Yang pasti jiwa menghasilkan watak-watak cute ini takkan ilang dalam diri koz...segalanya cute jek belaka(bukan koz cakap,tapi kawan yang cakap^^)kira ini adalah style koz sendiri...Jadi masih banyak koleksi-koleksi artwork koz yang lama...kalau nak lihat tunggu part yang berikutnya okey^^...
Ranking: 5

Comments:13

12 October, 2010 10:11

waaah!!!
kreatif! cantik! and i like! ;p

12 October, 2010 10:24

nurdani thankz nurdani^^

12 October, 2010 11:13

Sufian Mekasih sufian^^

12 October, 2010 11:38

koz, yg pest tu comel la.. hehe. suke robot ijau tu.

12 October, 2010 11:46

Pinky Pixieoh..yg pest tu erk^^..koz pun suke karakter tu^^...hihihi

12 October, 2010 12:18

koz...boleh tolong designkan banner yang simple tuk blog saya...

12 October, 2010 12:25

Fadah Boleh sahaja sila lihat di sini>>>http://kozumiro.blogspot.com/2010/08/tempahan-design-budak-nakal.html

apa2hal email okey^^

13 October, 2010 03:23

comei doe!

17 October, 2010 08:21

Entry ni worth reading:

http://fdausamad.blogspot.com/2010/10/maher-zain-ni-sunni-ke-syiah.html

http://fdausamad.blogspot.com/2010/10/metafora-sarcacsm-sound-derek-dan.html

Serious!

17 October, 2010 22:04

blog saya da jadi pe tah...
huhuhu
cmne nk wat???

18 October, 2010 11:23

LaLa yang tulisan "Read more: Tutorial...(Auto Readmore Di setiap Post) Under Creative Commons License: Attribution " lala buang okey^^

19 October, 2010 05:51

comel la ! :e:

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net