Artwork...(Himpunan Artwork Lama Budak Nakal) Part 5

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Hai all...ahak bertemu kembali dalam ruangan Himpunan Artwork lama koz^^..Yes now dah masuk Part yang ke lima...Bagi sesiapa yang dah ketinggalan part-part yang sebelum ini,bolehlah lihat di SINI.okey...seperti biase korang mesti dah tengokkan artwork kat atas tu...Okey artwork ni koz hasilkan dalam bentuk manual(Lukis atas kertas) kemudian koz kaler pakai Adobe Photoshop.Time ni koz masih dalam berjinak mengaler dalam photoshop ini..hihi budak baru belajarlah katakan^ ^.

p/s: maap sbb artwork di atas nmpk macam ganas je hahaha...
Ranking: 5

Comments:5

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net